Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm múltjáról tudtam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm múltjáról tudtam meg dolgokat, szerintetek jogos a kiadasásom? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval 8 hónapja vagyunk együtt, minden nagyon jó, és nagyon szeretjük egymást, elmondhatatlanul boldogok vagyunk együtt. De kb. 4 hónappal ezelőtt (tehát nem éppen most) elmesélte nekem, hogy volt egy 30-as férfi, akivel nagyon sokat levelezgetett és sokszor találkoztak is (közös baráti társaság) és egymásba szerettek. A férfi őszintén elmondta neki, hogy házas és van egy gyereke, de már régen egyedül él, szóval a házasság már csak papíron létezik (és ott sem fog már sokáig). Ez a barátnőmet elbizonytalanította, de mivel egymásba szerettek, továbbra is találkoztak és egyik napon a férfi le akart vele feküdni, de a barátnőm elutasította, viszont leszopta. Aztán ezután pár nappal a barátnőm mondta neki, hogy ez őt eléggé zavarja, hogy volt házasság, gyerek stb és így nem szeretné ezt folytatni ami kialakulóban volt kettejük között.

Kérdeztem tőle, hogy akkor meddig tartott ez a kapcsolat végül, mire azt mondta, hogy hát nem normális kapcsolat volt, csak kialakulóban volt még.

És így utólag nagyon bánja, hogy bármi is volt.

Kérdés: szerintetek jogosan akadtam ki nagyon ezen és jogosan zavar?

én 22, barátnőm 22

2013. nov. 2. 11:37
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

miért ne lenne közünk egymás múltjához? szerintem egy kapcsolatban a másiknak mindenhez van köze.

tehát szerinted korrekt volt, mert nem lett kapcsolat, magyarán ha lett volna kapcsolat, az nem lett volna korrekt. Miért?

2013. nov. 2. 12:11
 12/29 A kérdező kommentje:

# 9/11: igen tudom, hogy nem tesz jót :/ de igazából ezt magamban tartom és soha nem bántottam és nem is bántanám őt ezzel. Magammal elbezsélgetek elég sokszor, de nem jövök rá, miért zavar ennyire. Ezért is próbáltam kiírni kérdést rá, hogy rájöjjek. És lám nem hiába!

"zavar, hogy a barátnőd ilyen szempontból többet megélt, holott ugye egy férfinak "kellene" ilyen szituációkba keverednie :)"

Ezzel alighanem fején találtad a szöget.... és ez lehet a dolgok mögött....

most belegondolva, ha lett volna 10 egyéjszakásom, biztos nem zavarna ennyire...

2013. nov. 2. 12:15
 13/29 anonim ***** válasza:
...:s:S:S hát, hát....oké, ne hagyd el, de majd ne siránkozz ha megint megteszi majd ugyan ezt egy másik emberrel melletted!!!!!
2013. nov. 2. 12:16
 14/29 A kérdező kommentje:

# 10: számomra is maximálisan elítélendő... ezért vagyok "gondban", hogy hogyan kezeljem ezt. Mert bár papíron valóban házas volt, de már évek óta külön éltek, de azért mégiscsak házas volt...

mérlegelnem szerencsére nem kell, mert azon kívül, hogy ez a dolog zavar engem és időnként eszembe jut, soha nem hagynám el ilyesmi miatt és soha nem hagynám, hogy bárki másé legyen a szerelmem. És ezzel ő is legalább ennyire így van mint én, ha nem jobban!

2013. nov. 2. 12:18
 15/29 A kérdező kommentje:
# 13: a barátnőm egyedülálló volt, mikor ez a dolog történt, nem csalt meg senkit. A férfi is egyedül élt már régóta, csak papíron volt meg a házasság.
2013. nov. 2. 12:19
 16/29 anonim ***** válasza:

"# 13: a barátnőm egyedülálló volt, mikor ez a dolog történt, nem csalt meg senkit. A férfi is egyedül élt már régóta, csak papíron volt meg a házasság."

akkor meg hol a probléma ?

Az a baj hogy nem élt apáca módjára előtted ?

Vagy az hogy maga a helyzet hogy "házas emberrel" kavart ?

2013. nov. 2. 12:22
 17/29 A kérdező kommentje:
az a bajom konkrétan, hogy ha a barátnőmet végülis zavarta ez a helyzet, mert véget vetett a "kapcsolatnak", akkor minek kellett belemennie, és főleg, hogy miért volt ha szex nem is, de szopás igen egy olyan kapcsolatban, ami végülis még csak kialakulóban volt....
2013. nov. 2. 12:25
 18/29 anonim ***** válasza:
Ne hidd el neki amit mond, mert ha csak az írásodat nézem, teljesen egyértelmű, hogy semmi másra nem ment, mint hogy a fazonról le vedd a tekinteted.Valószínűleg még kapcsolatban vannak, ezzel viszont jó ha számolsz.
2013. nov. 2. 12:28
 19/29 A kérdező kommentje:

# 18: te elolvastad egyáltalán normálisan amiket írtam?

már hogy lennének kapcsolatban? Amiket leírtam, azok kb másfél évvel azelőtt történtek mielőtt mi egyáltalán összejöttünk...

2013. nov. 2. 12:31
 20/29 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy bammeg! Idéznék a kérdésedből: "volt egy 30-as férfi, akivel nagyon sokat levelezgetett és sokszor találkoztak is és egymásba szerettek", "mivel egymásba szerettek, továbbra is találkoztak és egyik napon a férfi le akart vele feküdni, de a barátnőm elutasította, viszont leszopta."

Mi szűrhető le ebből? Volt közöttük valami, a lány vonzódott hozzá, de mivel a fazon házas volt, nem akart vele lefeküdni, ezért lepippantotta. Itt nem az a lényeg, hogy a kapcsolat hol állt, hanem hogy "szerették egymást" és vonzódtak egymáshoz. Inkább örülj neki, hogy max. orál volt és nem feküdt le vele!

Harmadik: szállj le erről a hülyeségről, mert szét fogod I3aszni a kapcsolatodat! Felnőtt ember vagy, nem egy 15 éves gyerek! Előtted is volt magánélete, amit még be is vallott, de ha így folytatod, utánad is lesz!

2013. nov. 2. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!