Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 22 evesen meg szerencsetlen kesobb lehet
szerencses parkapcsolat teren?
Belső tualjdonságok: Valódi bőr ülés, két zónás digitális klíma, 10 hangszórós Harman Kardon hangrendszer, nagy képernyős navi stb :D
2013. nov. 2. 00:09
"Vannak normális lányok hahó."
Tényleg vannak. X éve párkapcsolatban. A normális szingli magyar nő, akinek önmagának is vannak belső értékei ritka, mint sivatagban az árvíz.
2013. nov. 2. 00:12
Ó és mást sem csinálok, csak az általatok emlegetett normális nőket keresem. Hát rohadtul nem találom őket, pedig sok helyen keresem őket, egyetemen, sportrendezvényen, szakkörön stb. és mindenhol ugyanaz a menü, értéktelen, egoista, libák. És nem csak a legszebb nőket veszem észre. A csúnyácskáknak is akkora az egójuk, mintha ők teremtették volna az univerzumot.
2013. nov. 2. 00:17
14/20 Quixotic válasza:
Hát nemtudom.. nekem pl nemsok egóm van.Nem vagyok szőke nagymellű vékony lány és? Ez van nem tudok mit csinálni. Próbálom jól érezni magam ha jön aminek jönnie kell majd fog. De a kérdés az is,hogy hol vannak a normális pasik? Eddig az összes vagy megdugni akart vagy semmi :D és csók ennyi.. Hát köszönöm szépen ;)
2013. nov. 2. 00:27
"Eddig az összes vagy megdugni akart vagy semmi :D"
Nem véletlenül. Sokan alapból úgy állnak a dologhoz, hogy másra úgyse vagytok jók, és az a helyzet, hogy általában igazuk van.
Most kipróbáltam, hogy milyen úgy ismerkedni, hogy a másikban nem az embert keresem, csak húst látok benne. Tudod mi történt? Sokkal sikeresebb voltam, mint valaha! Nektek ez kell! Hát megkapjátok! Hülye voltam, hogy eddig x évig társat kerestem és nem kefélőpajtit. Nektek nem társ kell...
2013. nov. 2. 00:41
16/20 Quixotic válasza:
Ne irj le minden not par alapjan... Igenis vannak olyan emberek/nok akiknek tarsra van szukseguk... Nekem is egy tarsra van szuksegem... De nemjon ossze mert sok ferfi igy gondolkozik h dugopajti es hello... Nrkem erre meg nemigazan van szuksegem. Mert igenis szeretetre es torodesre vagyom. Nem arra h megdugjon valaki es szarjon a fejemre.
2013. nov. 2. 00:47
"Ne irj le minden not par alapjan..."
100-ból 95 nő kb ilyen.
"Igenis vannak olyan emberek/nok akiknek tarsra van szukseguk..."
Sok lány ismerősöm van. Mind nyomatja az ilyen hazugságokat mint te. Neki bizony értelmes, érzelmes, udvarias férfi kell, egy igazi lovag, egy trárs bla-bala stb. Tudod mi az igazság? Ezek a nők amikor tényleg eléjük áll a lovag nagy ívben tojnak a fejére, és mennek a legnagyobb bunkóhoz, aki a leginkább megalázza őket, az a nyertes.
Nem egy ilyen lovag beállítottságú ismerősöm, van. Én is az voltam. Tudod mi a közös bennünk, az hogy nemes egyszerűséggel nem vagyunk/voltunk elég jók nektek.
2013. nov. 2. 01:13
Egyetértek a lánnyal. Én is kivétel vagyok ezek szerint. Csak ti meg a rendes lányokra tojtok mindig a ribizlik kellenek mert jobb a külsejűk. Ha csak arra kell a barátnőjét akkor is megcsalja vele szívfájdalom nélkül 25/L
2013. nov. 2. 08:07
19/20 Quixotic válasza:
Nezz korul jobban. Uristen. En eddig normalis pasival nemtalalkoztam es? Nem fogom.az osszeset leirni.... Es ha szerinted nyomatom a hazugsagot sajnalom. Ez vagyok en..ezek a valodi erzeseim :) teged viazont sajnalni tudlak. Ilyen hozzaallassal sosem talalod.meg a tarsad. Igen nekedis van egy valahol..
2013. nov. 2. 08:56
20/20 A kérdező kommentje:
8-as Valaszolo:
Koszonom. :)
Kapcsolódó kérdések: