Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki 22 evesen meg szerencsetlen kesobb lehet szerencses parkapcsolat teren?
Figyelt kérdés
Koszonom a valaszokat! :)2013. nov. 1. 23:33
2/20 anonim válasza:
4/20 anonim válasza:
Bocs én vagyok a második, nem ide akartam. Egyébként simán.
5/20 A kérdező kommentje:
1-es Valaszolo: Koszonom. :) Honnan gondolod?
2-es Valaszolo: Nm tudom mirol beszelsz... :D NEm en voltam...
2013. nov. 1. 23:35
6/20 anonim válasza:
Persze. Sosem késő változtatni.
De azért ez ne 80 évesen jusson eszedbe
7/20 A kérdező kommentje:
sajnos maguktol nem mennek jol a dolgok...az igyekezet megvolt...
2013. nov. 1. 23:40
8/20 Quixotic válasza:
Ne add fel :) Később minden jobbra fordulhat ^^
./L
9/20 anonim válasza:
A szerencsét pénznek és hatalomnak hívják kedves kérdező. Ha nem vagy izomagy, akkor ez a másik út a nők szívéhez. (Mert a belső tulajdonságokat nagy ívben leszarják.)
10/20 Quixotic válasza:
Kikérem magamnak,én igenis díjazom a belső tulajdonságot és igenis érdekel... Ez meg picit unalmas h "a nőknek csak a pénz kell nincs más megoldás " térjetek észhez és nézzetek körül. Vannak normális lányok hahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!