Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek most tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most tegyek? Szeretem őt:/

Figyelt kérdés
Van egy lány Edinának hívják. (bocsi de ékezetek nélkül fogok írni mert telcsin vagyok) 2 honapja ismerem ot es 1 honapja szerelmes vagyok bele tudadtam.is vele de elegge szepen elutasitott es meg haragudott ram :/ 1 hetig nem is beszeltunk na mind1 de azta ki bekutunk:) es meg kerdeztem tole hogy miert nem akar velem jarni azt mondta mert egy ido utan kocsog szokott lenni a pasival es nem csokolja meg ot bunkoskodik vele meg csalja stb...es szakit veluk. (lelki traumaja van gyogyithatatlan) mondtam neki hogy ez emgem nem erdekel kibirnam barmilyen bunko is lenne velem mert nagyon szeretem ot. erre o azt valaszolta hogy tulsagosan szeret hogy elveszitsen ezert legyunk legjobb baratok. nem nagyon akartam bele egyezni de mivel nem akarom elvesziteni bele mentem (hulyeseg volt mert azota epphog csak beszelgetunk par orat) es este jatszottunk telon keresztul mert 300km-es tavolsag van koztunk es felesz vagy merszesztunk es en meg kerdeztem tole hogy elvezett-e mar el es azt mondta hogy igen meg kerdeztem tole meg is hogy mert az elobb azt mondta hogy az eletebe nem nyult meg magahoz es szuz is meg. erre o azt valaszola hogy berugott buliban es egyik haverja fel vitte ot szobara le is vetkoztette es kinyalta de o kapcsolt hogy meg van neki a havi baja es felalt feloltozott a pasi csak lesett hogy mivan es elment onnan. na ez engem elegge sziven utott hogy ugy elvezett el hogy mas kinyalta es mondta hogy ezt szereti is csinalni es nagyon ossze torte vele a szivemet :( megis mt csinaljak hadjam el? vagy probaljak tul lepni rajta? 16f o 17L

2013. nov. 1. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is telcsin vok és mégis tudok ékezetet írni! Amúgy mondta, hogy be volt állva mint a zsidó f.....sza! Szerintem ne csinálj ebből ekkora ügyet! Amint észhez tért elment! Nem direkt csinálta!
2013. nov. 1. 21:50
 2/10 A kérdező kommentje:
de direkt csinalnta mert annyira nem volt be allva :/ azert ment el mert meg volt neki a havi.
2013. nov. 1. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
jah tényleg! Í szövegértés 1-es! lebuktam! hát.....ha igazán szereted, talán nem hagyod el ez miatt! Bár! Jaj nehéz! Ez a te életed! Nem venném a szívemre ha megfogadod a tanácsom, és rossz lesz neked, mert hülye voltam! Szóval bocsi, nem merek tanácsolni semmit! TALÁN bízz benne de...... :-/ nehéz ez így! :(
2013. nov. 1. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerelmes vagy bele?

Neked mit is jelent a szerelem pontosan?

Egy hónap után letámadni valakit,hogy "SZERETLEK!" ez egy kezdő hiba.

Elvitted már valahova, meghívtad már valamire,töltöttetek együtt minőségi időt,gondoskodtál már róla,társ voltál már a nehéz időkben? Meg tudtad valahol mutatni mennyire vagy tökös / férfi?

Mert egy lány ezekre építi rá a szerelmet.

300 kilóméter az kérlek szépen k*vasok.

Legfeljebb a kölcsönös, ultraerős szerelem bírja ezt ki.

Tegyük fel,hogy összejöttök:

Most milyen az már,hogy egyszer egy héten találkoztok,a többi nap meg folyon hiányzik neked?

A törődést nem tudod így érzékeltetni vele,nem lehetsz ott a nehéz órákon, fájdalmas perceken,sem a magányban + az esetleges szexuális életet sem tudod megadni ---> megcsal mint a huzat.

Szerintem kerekedj felül ezen a csajszin, fiatal vagy még nagyon. Lesz még bőven ilyen lány aki ennyire megfog! Csak keresgélj tovább. A mai lányok már amúgy is kapnak mindenre. :)

2013. nov. 1. 22:02
 5/10 Moszuke ***** válasza:

ebben nincs semmi extra.

nincs is mit megbocsájtanod...

nekem is hasonlóan rosszul esett amikor a nagy ő nek tekintett első szerelemről kiderült h már nem szűz, pedig én azt hittem...

és nagyon sokat örlődtem rajta, hogy fhu hát ez tök gáz, hogy ilyen fiatalon már nem szűz... féltékenység lehetett bennem azt hiszem..

de egy barátom rábeszélt,hogy hülye vagyok.. nos nem vagyok a barátod és nem fogok veled napokig msn-n beszélgetni, de én mondom neked, hogy ha szereted szard le..

az a múlt, csak 1 nyalás volt, berugva ráadásul.

mindenki követ el hibákat, ráadásul a társadalom is "elvár" ezt-azt egyre fiatalabb korban sajna..

csak a jelen számít. most a te farkadra van izgulva, a te nyelvedre vágyik, te KELLESZ neki, senki más. ennyi

2013. nov. 1. 22:06
 6/10 A kérdező kommentje:
tiszaburan lakik torokszentmiklosra jar koleszba en erskvadkertem lakom sopronba jarok koleszba. es igen talalkoztunk mar nem is 1x meg hivtam ot randira etterembe vacsorazni,bulizni,vettem neki aranyszettet (ekszer,fulbevalo,karkoto,nyaklanc,gyuru) szoval elegge szepen koltok ra de nem zavar meg o se azert van vlm mert van penzem hanem azert mert joban vagyunk. es nem csal meg mert eskut tett nekem hogy 2 honapig senkivelse jon ossze es nem fekszik le senkivel se. (ezt kertem tole mikor kozolte velem hogy csak baratsag lehet)
2013. nov. 1. 22:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Havi baja volt.

Ez de kamu!

Meggondolta magát / Megilyedt!

Nem akarta részegen,azzal a haverral elveszteni a szüzességét. Pusztán ennyi a történtet.

Emiatt igazán nem kell rosszat éreznek sem iránta,se magad iránt.

2013. nov. 1. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Barátot megcsalni nem is lehet. :)
2013. nov. 1. 22:15
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es nem kamu. es koszonom szepen hogy tobbnyire normalis es gyors valaszokat irtatok :)
2013. nov. 1. 22:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Elnézést akkor,csak nekem annak tűnik / tűnt.
2013. nov. 1. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!