Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most tegyek? Szeretem őt:/
Szerelmes vagy bele?
Neked mit is jelent a szerelem pontosan?
Egy hónap után letámadni valakit,hogy "SZERETLEK!" ez egy kezdő hiba.
Elvitted már valahova, meghívtad már valamire,töltöttetek együtt minőségi időt,gondoskodtál már róla,társ voltál már a nehéz időkben? Meg tudtad valahol mutatni mennyire vagy tökös / férfi?
Mert egy lány ezekre építi rá a szerelmet.
300 kilóméter az kérlek szépen k*vasok.
Legfeljebb a kölcsönös, ultraerős szerelem bírja ezt ki.
Tegyük fel,hogy összejöttök:
Most milyen az már,hogy egyszer egy héten találkoztok,a többi nap meg folyon hiányzik neked?
A törődést nem tudod így érzékeltetni vele,nem lehetsz ott a nehéz órákon, fájdalmas perceken,sem a magányban + az esetleges szexuális életet sem tudod megadni ---> megcsal mint a huzat.
Szerintem kerekedj felül ezen a csajszin, fiatal vagy még nagyon. Lesz még bőven ilyen lány aki ennyire megfog! Csak keresgélj tovább. A mai lányok már amúgy is kapnak mindenre. :)
ebben nincs semmi extra.
nincs is mit megbocsájtanod...
nekem is hasonlóan rosszul esett amikor a nagy ő nek tekintett első szerelemről kiderült h már nem szűz, pedig én azt hittem...
és nagyon sokat örlődtem rajta, hogy fhu hát ez tök gáz, hogy ilyen fiatalon már nem szűz... féltékenység lehetett bennem azt hiszem..
de egy barátom rábeszélt,hogy hülye vagyok.. nos nem vagyok a barátod és nem fogok veled napokig msn-n beszélgetni, de én mondom neked, hogy ha szereted szard le..
az a múlt, csak 1 nyalás volt, berugva ráadásul.
mindenki követ el hibákat, ráadásul a társadalom is "elvár" ezt-azt egyre fiatalabb korban sajna..
csak a jelen számít. most a te farkadra van izgulva, a te nyelvedre vágyik, te KELLESZ neki, senki más. ennyi
Havi baja volt.
Ez de kamu!
Meggondolta magát / Megilyedt!
Nem akarta részegen,azzal a haverral elveszteni a szüzességét. Pusztán ennyi a történtet.
Emiatt igazán nem kell rosszat éreznek sem iránta,se magad iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!