Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol kezdődik a megcsalás? Irjatok egy példát.
Nem.
Nekem mondjuk az már rosszul esne, ha a párom fogdosna másokat, meg a smárolás. Az nálam már egyértelműen az lenne.
Nem csak a fizikai érintkezés megcsalás számomra. Ha a párom csajokkal chatelne, hogy így meg úgy kívánja őket stb.stb. az is megcsalás.
Ha én kellek neki, akkor nem érez erre késztetést , ilyen egyszerű.
27L
ha a páromról kiderülne h úgy él velem h már nem szeret engem és másba szerelmes
az h féredug/csókolózik/szexchetel stb.... az még nem az :-)))
legalábbis nálam
Hm... a fizikai kontakt a megcsalás a legtöbb ember részéről. Holott az csak szex. Sokkal durvább megcsalás, szerintem érzelmi biztonságért menni máshoz - úgy hogy nem is szexelsz vele csak jobb a másiknál mint a "párodnál". Ha egyszer félrelép az egy dolog, ha kétszer az már közelít, ha többször ugyanoda megy, akkor jobb neki ott mint otthon, de akkor az otthon maradt félnél is keresendő a hiba. .... Na ez megcsalás.
Üzenem ezt itt a felettem lévő 27N-nek.
Megcsalás nekem ott kezdődik, ha a hátam mögött találkozna olyan nővel kettesben, akiről tudom, hogy nem haverja. Ez határeset....
Ha pl olyan szituáció lenne, hogy a munkahelyén nők is dolgoznának, és ebédidőben együtt kajálnak kettesben, de a férjem ezt még aznap nem mondja el, az is gyanús lenne, mivel titkolózik.
Ha pedig csók, taperolás, szex, bármilyen fizikai kontaktus van, az megcsalás. Meglennének a következményei.
Ja és a családtagjain kívül ne mondja és ne irogassa másnak hogy szereti.
Tőlem aztán szexcsetelhet azzal akivel akar. Az nem valóság.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!