Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik megcsalás után folytatták a kapcsolatukat? Mi lett belőle?
Persze!!! Jó pár ismerősöm. Főleg a lányok a "megbocsájtók"
elmondom mi lett ezután:
megcsalás, békülés, megcsalás , anyázás, békülés, újabb megcsalás ,sírás rívás, anyázás , végleges szakítás...SE, békülés , megcsalás és így tovább...
Szánalom...
Régebben, még 19 éves koromban, a második kapcsolatomban történt.
Megcsalás részemről : néhány csók, simogatás. Bevallottam. Azt is, hogy azért történt, mert nem vagyok biztos az érzéseimben iránta. És azt is hogy jobb lenne szakítani. Mert nem volt tisztességes vele szemben amit tettem.
Ez előtt is féltékeny volt a párom alaptalanul, folyton veszekedett velem, meggyanúsított, de ez után még rosszabb lett.
Bár ő volt az aki akarta, könnyes szemekkel könyörgött, hogy maradjunk együtt. Adtam még egy esélyt a dolognak.
Még több lett a veszekedés, kiabálás, féltékenykedés. Ezek után már irányítani is megpróbált, azt képzelte hogy megszabhatja kikkel barátkozom, hogy suli után nem mehetek barátnőzni, hanem rögtön haza, és vele beszélni. (már ha hagytam volna magam)
Ezek után egy házibulin összefeküdt egy csajjal. Másnap elmondta. Könyörgött, hogy maradjak vele, és hogy nem jelentett neki semmit. Engem szeret. Mondtam neki, ha annyira szeretne, legalább egy csóknál meg tudott volna állni. És azt is hogy részemről vége a kapcsolatnak.
Erre megpofozott.
Visszaütöttem
Aztán hiába könyörgött,majd fenyegetőzött, otthagytam.
Szóval a megcsalásom után még 9 hónapig szenvedtünk egymással. Nem kellett volna. Akkor kellett volna otthagynom.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!