Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attol tartok kezdek beleszeretni?
Szerintem (több mint valószínű) hogy beleszerettèl.:3
Hány éves vagy.?
Hát nem tom :)
kicsit erős ...
szerintem csak mert szépen kicsípted magad azért szeretett beléd ...
mert ő csak a külsőd miatt szeretett beléd de a másik az meg már rég óta szeret ha jól olvastam ...
inkább a régebbinél maradj azt javaslom ... velem is történtek ilyennek ... ez csak azért hogy legyen valakije ... nem tom ezt te jobban érzed ... most igen sokat gondolsz rá ... de hogy bánt veled ?? mert mondtad hogy sokat szívózott veled ... meg ilyesmi ... de a másik az meg alakuló vagy is már régebb óta meg van mint ő ...
és a pofont megérdemelte mert lányokkal így nem szabad bánni :) hogy ha én tudom moderálni magam fiú létemre akkor ő is nem egy állat .. xd :) am bocs ha rosszat mondok róla .. na mind1 ezektől eltekintve az hogy szerintem maradj a másiknál .. mert rossz volt amikor egy lány emiatt hagyott el :\ azóta sem volt kapcsolatom :\ mert nem tudtam úgy túl lépni rajta hogy egy másik miatt ott hagyott ... és volt vele egy hetet és dobta a pali ... vagy is nem tom .. próáld végig gondolni .. okés ?? :)
17 evesek vagyunk mindketten
es nem en engedtem h ra csapjon a seggemrevhanem valamit beszolt mire en tokon akartam rugni o meg elkapta a labam es ra csapott a seggemre igy nem tehettem semmit..
egyebkent mind kettot regebb ota ismerem a masik srac aki elhivott moziba o vele sulikozbe minden reggel talalkozok meg beszeleunk. a masik sraccal meg csak amikor ossyejovunk baratokkal/haverokkal es oda se szoktam ki csipni magam nagyon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!