Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy senkinek nem tetszem a földön vagy csak bebeszélem magamnak?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs olyan nő ezen a földön, akinek esetleg tetszhetnék, legalábbis képtelen vagyok elhinni, túl sokat mondták nekem, és mondogattam magamban, hogy "ronda vagyok" ! :S Privátba küldenék akár képet is magamról, hogy megbizonyosodjak arról, hogy mennyire van igazam.2013. okt. 28. 00:17
51/58 anonim válasza:
egyetlen probléma a gondolkodásoddal van. am én is válaszoltam neked, és nem! vagy ronda...csak nem kéne ennyire leértékelni magad.
53/58 anonim válasza:
Hány éves vagy? Amúgy nekem is küldhetsz ;)
54/58 A kérdező kommentje:
19 vagyok ! :)
2013. okt. 29. 00:19
55/58 anonim válasza:
Utolsó vagyok :D Szerintem semmi baj nincs veled. Legyen önbizalmad és minden össze fog jönni, amit szeretnél :)
56/58 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy ! Van önbizalmam, csak nem ezen a téren. Baj lehet nincs, de az kizárt, hogy bárki is vonzónak tartson.
2013. okt. 29. 00:29
58/58 anonim válasza:
Megint én :D Pedig vonzó vagy és ezt hidd is el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!