Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges, hogy senkinek nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy senkinek nem tetszem a földön vagy csak bebeszélem magamnak?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs olyan nő ezen a földön, akinek esetleg tetszhetnék, legalábbis képtelen vagyok elhinni, túl sokat mondták nekem, és mondogattam magamban, hogy "ronda vagyok" ! :S Privátba küldenék akár képet is magamról, hogy megbizonyosodjak arról, hogy mennyire van igazam.

2013. okt. 28. 00:17
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Pff...ha tényleg te vagy a képeken, szóval, ha tényleg a saját fészbuk oldaladat linkelted be, hát akkor apukám, ha most nem lenne komoly kapcsolatom és mondjuk olyan 6-7 évvel idősebb is lennél, mint amennyi most vagy, és ismernélek, akkor rád hajtanék, mint egy gyors vonat! :)

Egyébként mit sipákolsz? Egy csomó lányka írogat a képeidhez! :)

Bele sem merek gondolni, hogy milyen szexi leszel 30-40 évesen (ha nem hanyagolod el magad)?!! o.O

Valahonnan szívj egy kis önbizalmat, mert az sokat dob egy férfin! :)

26/N

2013. okt. 28. 00:57
 22/58 A kérdező kommentje:
Bejönnek az idősebb hölgyek ! ;) Egy lány sem írogat a képeimhez, csak ilyen netes ismerősök, akik 100+ kilóméterre laknak. Még csak lájkolni sem lájkolnak, max 6-7en, amiből 4 általában fiú "haver" am aradék pedig valami olyan ismerős, aki nem zaért likeolja be, mert "szerintük helyes vagyok" . Igen az én facebookom, de sosem volt olyan, hogy egy lánytól azt kaptam volna, hogy "helyes vagy" . Csak negatív kritikát kaptam egész életemben a kinézetemmel kapcsolatban. "bocsi nem vagy az esetem", ehhez haosnló dolgok, és konkrétan is írták/mondták rengetegen, hogy ronda vagyok.
2013. okt. 28. 01:03
 23/58 A kérdező kommentje:
És azért ha helyes lennék, nem lennék olyan hülye hogy nem veszem észre... Mindig látom, hogy a lányok hogy néznek a helyes srácokra, én soha életemben nem "kaptam meg" ezt...
2013. okt. 28. 01:10
 24/58 anonim ***** válasza:
Hmm...tudod az első nagy lépés az életben a felnőtté válás felé, ha LESZ*ROD, HOGY MÁS MIT GONDOL, MOND RÓLAD! :) Vegyél be egy lesz*rom tablettát és ne csak mondd, hogy lesz*rsz másokat nagy ívből, hanem tégy is úgy! ;)
2013. okt. 28. 01:11
 25/58 A kérdező kommentje:

Leszarom az embereket, nekem csak magammal van bajom...

Nem érdekel senki véleménye, mert már megszoktam a negatív kritikát a külsőmmel kapcsolatban. Engem az zavar, hogy nincs olyan nő ezen a földön, aki elfogadhatónak tartana a kinézetem miatt... Egyébként más nem érdekel, az egyéniség a legfontosabb, és az elveim, tehát nem érdekel, ha valakinek nem tetszik például az öltözködésem, vagy a "világnézetem", tehát nincs bennem megfelelési kényszer.

2013. okt. 28. 01:16
 26/58 anonim ***** válasza:

Beletrafáltál, mert egyébként pszichológus végzettségem van. A válaszaidból nagyon nem az jön le, hogy lesz*rnád mások véleményét. Az, hogy te képtelen vagy elhinni, ez is azt bizonyítja, hogy adsz mások véleményére, ha te nem is akarsz, de tudat alatt adsz.

Sajnálom, hogy az oktatásból hiányzik a személyiségfejlesztés, mert minden embernek szüksége lenne egy kis önismeretre. Ha van önismereted, akkor önbizalmad is meg fog nőni. Neked meg pont önbizalomból van kevés.

Azt ne mert kijelenteni, hogy egyetlen nőnek sem kellenél, hiszen nem ismered az összes nőt a világon vagy te találkoztál már az összessel?! :)

Sok férfi ismerősöm van, aki 20 fölött vesztette el a szüzességét, akadt köztük 25+ is. Miután átestek az első szexuális aktusukon egyből megnőtt az önbizalmuk, szinte egekbe szárnyaltak. Utána egy ujjukra már akadt 3 nő is. De nem tanácsolom, hogy emiatt veszítsd el, hogy megnőjön az önbizalmad, inkább majd szeretetből. De hidd el, az első után szárnyalni fogsz, ha jól sikerül.

2013. okt. 28. 01:29
 27/58 A kérdező kommentje:

Nem lesz első, tehát felesleges volt a hosszú psichoanalízis készítés ! :) Olyan szempontból adok mások véleményére, hogy feltételezem, ha 100 emberből 99 ember azt mondja "ronda vagy" akkor matematikai szempontból is az a legvalószínűbb, hogy igaza van a 99 embernek, és nem az 1 személynek van igaza, aki én vagyok. Ez csak józan ész... Mint ha valaki nem tud énekelni, és ezt 1000 ember elmondja, akkor hiába hiszi magáról, hogy tud énekelni.

Tehát adok mások véleményére, de nincs bennem megfelelési kényszer. Ha tetszik egy latex ruhából készült öltöny, akkro akár azt is felveszem, és nem érdekel senki véleménye... (Oké sosem vennék fel latex öltönyt, zat sem tudom létezik-e, csak egy példa volt :D ).

Az én egyéniségemet nem formálom sosem mások kedve miatt... tehát ha valakinek nem tetszik, hgoy zöld nyakkendőt hordok, nem fogok kéket hordani, mert az a trend... Én szándékosan nem követem a divatot, és elvből nem vennék fel "divat" ruhát. Mindig azt veszem fel, és úgy öltözködök, olyan a stílusom ami nekem tetszik, és mindenről határozott véleményem van (ha elegendő információm van, hogy véleményt formáljak) . Tehát én ronda vagyok, mivel 100 emberből 99 ezt állította, és én sem látom magamat helyes srácnak. Szóval nem hiszem, hogy én lennék az "őrült".

2013. okt. 28. 01:38
 28/58 anonim ***** válasza:

küldj, tuti nincs igazad :)

L

2013. okt. 28. 01:49
 29/58 anonim ***** válasza:

"Tehát adok mások véleményére, de nincs bennem megfelelési kényszer. Ha tetszik egy latex ruhából készült öltöny, akkro akár azt is felveszem, és nem érdekel senki véleménye... (Oké sosem vennék fel latex öltönyt, zat sem tudom létezik-e, csak egy példa volt :D )."

Haljak meg, ha értem ezt a logikát. :D Hát, nem éppen a határozottságodat igazolja ez a pár sor. Most akkor mi van? Felvennéd, de mégsem? :D Nem vagy kicsit fáradt? Nem rosszindulatból kérdem. :)

2013. okt. 28. 01:53
 30/58 A kérdező kommentje:
Arról beszélek, ha tetszene egy latex öltöny, felvenném annak ellenére, hogy másoknak nem tetszik, csak talán olvasni kellene a sorok között...
2013. okt. 28. 01:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!