Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy senkinek nem tetszem a földön vagy csak bebeszélem magamnak?
Én voltam az őszinte. Soha nem hazudok! Azt már megállapítottam, hogy egy helyes srác vagy, de nem a kinézeteddel van baj, hanem a gondolkodás módoddal.
Szerintem ezért hazudják azt neked, hogy ronda vagy, mert könnyebb azt mondani, mint, hogy de hülye vagy.
A külsőd szép, de a lelked ronda. Ez, hogy tetszik?
Lehet, hogy csak poénból mondják, de fordítva gondolják. :)
A helyes srácoknak sem mindig könnyű, mert sokan emiatt nem mernek közeledni feléjük a csajok. Nekem pl. nincs olyan jóképű párom mint te vagy, és szándékosan nem akartam helyesebbet, mert alapból azt feltételezem, hogy ők sűrűn cserélgetik a barátnőjüket.
Szóval nekem elhiheted, ha már a páromat is rondábbnak gondolom nálad, hogy jól nézel ki. ;)
Küldtem, annak aki kért ! :) De valami gond biztosan van velem szerintem, nem véletlenül nem volt sosem egy lány se, aki egyáltalán "beszélgetni" szeretett volna, vagy úgy nézett rám. Mindig csak azt kaptam, hogy nem vagy az esetem, vagy finoman közölték, hogy "nem vagyok jó pasi" .
Sosem volt esélyem senkinél. Mindegy végülis... Akkor már végképp nem értek semmit, abban a tudatban éltem az elmúlt 8 évben, hogy olyan ronda vagyok, hogy senkinél nem lehet esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!