Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes harcolni egy lány miatt? 16f
A csajnak nem kellek.Érdemes nem feladni?
(priviben is szívesen írok) ...hasonló sztorijaitok vannak ,hogy nem adtátok fel?
Ha nem kellesz neki akkor az nem harc hanem zaklatás.
Te örülnél ha utánad futna egy olyan akit nem akarsz?
hasonló szituban vagyok és azt kell mondjam, hogy az eszem azt súgja, hogy nem érdemes, a szívem pedig azt, hogy ne adjam fel mert biztos csak "kéreti magát"
tudod mit? élj úgy, hogy este amikor belenézel a tükörbe azt tudd mondani: én ma mindent megtettem, nem rajtam múlik ha valami szarul sül el.
a te lelke legyen tiszta. ne legyen az, hogy hónapokkal később is arra gondolsz, hogy mi lett volna ha..........
Én kb egy évvel ezelőtt bevallottam egy fiúnak, hogy tetszik, akkor visszautasított, mert más tetszett neki. De nem adtam fel. Ebben az évben viszont nyáron már csókolóztunk is, haladunk :) Szóval az én tapasztalataim azt súgják, hogy nem szabad feladni :) Mert bár én kezdetben nagyon akartam meg minden, és nem adtam fel, később ő jött rá, hogy hibázott, és ő csókolt meg engem, tehát az egészet végül ő kezdeményezte :)
17/L
Szerintem sem érdemes feladni. Én egy évig (!) kérettem magam :D. Amikor összejöttünk én 15 voltam, ő pedig 16, mint te. Örülök, hogy nem adta fel, ezért választottam őt :) A mai napig együtt vagyunk.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!