Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudja a barátnőm elhagyni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudja a barátnőm elhagyni az iratait 2 héten belül 2x?

Figyelt kérdés

Mind2x a buszon hagyta, mert "rám figyelt" múltkor nagyon kiakadtam amikor elhagyta kiabáltam is vele, hogy tegye el mindig rendesen. Egyszer a telefonját is elhagyta, midnent megtettünk mindkét esetben, hogy előkerüljön (a villamoson hagyta a telefont, csoda, hogy meglett)

Kértem arra is, hogy hozzon le valamit otthonról de elfelejtette, több dolgot is elfelejt, mintha leszarná amit mondok neki.

Lehet, hogy nem normális hogy ezen ennyire kiakadok, hogy hogy lehet valaki ilyen szétszórt egy év együtt járás után is? Hogy semmit nem csinál hónapok óta, csak nyöszörög és még a cuccait is elhagyja?

Most miért folytassak vele bármit is?

Szeretem meg minden, de van amit senkinek sem tudok elnézni és az ilyen szétszórtságot egyszerűen nem tudom megtűrni. :/

Szénné fogtok oltani, de ez van.

Ugyanis totál ideg vagyok mindig, állnak ki az erek a fejemből éjjel nappal úgy koncentrálok minden mozdulatomra, mit hova teszek, mit csinálok, kinek mit írok, mit kell észben tartani, és akkor a barátnőm meg meri engedni magának, hogy szétdobálja a buszon az iratait, meg csak úgy elfelejti amit kérek tőle?

Talán már nem is szeret.

2013. okt. 22. 20:21
 1/6 A kérdező kommentje:

A baj forrása az az, hogy amellett, hogy ilyen szétszórt csajom van általában engem oltogat mindig, hogy milyen szarul csinálok mindent, meg erre arra nincs idő, meg miért kérem én tőle ezt, meg mindenért nyafog. Nekem ez a bajom...

Meg amúgy úgy érzem egy ideig nagyon megváltozott, de miután kényelmesen érezte magát a kapcsolatban, megint kezd olyan lenni mint régen, gáz emberekkel haverkodik, kezd visszatérni oda, mint mielőtt megismerkedtünk. És szerintem nem is azért lesz ebből szakítás mert én nem szeretem, hanem mert már ő nem fogad el, csak én mondom ki.

Most az milyen már, hogy amikor beszél mondjuk a barátnője meg én, akkor ha egyszerre szólalunk meg a barátnőjére figyel oda? :D

2013. okt. 22. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Meg egy ideje azt vettem észre, hogy bár iszonyat sokat költöttünk egymás pénzéből, egy ideje külön veszi az ő pénzét meg a sajátomat. Ami fura, olyan mintha kilépésre készülne. Pl takarékszámlát akar nyitni pedig tudja, hogy én most pl a diákhitelemből élek. Szóval! :DD
2013. okt. 22. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:

szellemileg beszámítható a barátnőd?

tehát nem szellemi fogyatékos?

hány éves?

korotok?

2013. okt. 22. 20:31
 4/6 A kérdező kommentje:

Beszámítható egyébként.

Én 23 ő 19

2013. okt. 22. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
ez nem függ attól h veled jár. én is sok mindent elfelejtek. megesik az ilyen. mondjuk én ennek utánajárnék ha csak olyan hirtelen jött ez az egész. ne hogy ott hagyd ezért mert nagyon megbántanád (nem elég még neki a szétszortsága). és ne is kiabálj vele
2013. okt. 22. 20:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyik bnom ugyanilyen. Csak az barati kapcsolat.

En azt csinalom h nem bizom ra a sajat dolgaimat, mindent az o segitsege nelkul intezek el ilyenek. Mondjuj ezt egy parkapcsolst eseteben annyira nem konnyu veghezvinni mint baratok kozott...

16/L

2013. okt. 22. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!