Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van az hogy a barátom fura dolgokat ír más lányoknak úgy hogy van barátnője? :/
Figyelt kérdés
Több mint két éve együtt vagyunk és a két év alatt sokszor derült ki a barátomról hogy más lányokkal szemtelen és olyan dolgokat ír nekik amit ha én tudnék rosszul esne nagyon. Persze ő nem tudja hogy én ezt tudom így azt sem miért vagyok sokszor mérges. Az előző barátnőjét megcsalta pl mert már nem szerette. Engem viszont szeret és elvileg sosem csalt meg. De szerintetek ha állítólag mindennél jobban szeret akkor miért ír ilyeneket? Én nem levelezek más srácokkal mindenféle perverz dologról :( Fiúk a ti mit gondoltok? Minden srác ilyen hogy titokban más lányokkal beszél ilyenekről? Akkor én már nem is vagyok neki jó? Vagy csak nincs önbizalma és ezért vár mástól megerősítést mert nekem nem hiszi el? :(2013. okt. 22. 14:07
11/11 anonim válasza:
Nem kíváncsi ő arra, hogy más lányt érdekli e. Ő csak más lányok puncijára kíváncsi. BELÜLRŐL.
Kislány, nagyon csúnyán át vagy verve. Én elhagynám a srácot.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!