Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért mindig olyan pasi kell akinek van barátnője?
Aha, szóval ezért nem kellek senkinek sem...
21/F
Szerintem ez attól van,mert addig jó sok csajnak a kampi,ameddig megkell szerezni.Tudod a kihívás ,meg a bizonyítási vágy ,ha pozitívan reagál,akkor máris nő a csajnak a mája...
Aztán mikor megvan akkor már nem biztos,hogy jó.
Egy foglalt pasit többet lehet fűzni,húzni az agyát,persze ha hagyja..Ez nagyobb dolog mint összeszedni egy szinglit és járni vele.
Szerintem a kisugárzása más a embernek. Amint írtad, talán a magabiztosság is szerepet játszik.
Amúgy énis úgy vagyok, mint te, kicsit több, mint 1 éve szakítottunk a volt pasimmal, és csak az utóbbi néhány hónapban érzem, hogy ismét vonzóvá váltam a pasik számára. Sztem nálam pl azért volt, mert nagyon sokáig nagyon szomorú voltam a szakítás miatt és el se tudtam képzelni, hogy más sráccal lehet valami komolyabb is. Sőt, nem is úgy álltam a fiúkhoz, mint előtte, egyáltalán nem vonzódtam hozzájuk, tehát pl akármilyen jó pasi szólítot meg, nem jöttem zavarba, nem éreztem semmit. Mióta helyreállt a rend bennem, azóta ismét észreveszem, ha utánam fordulnak az utcán, vagy ha valaki nagyon néz a buszon és azóta már beszélgettem is fiúkkal, akik odajöttek (ami egyébként nagyon nagy haladás, h nem utasította eleve el őket).
Lehet, hogy veled is valami ilyesmi van, hiába akarsz valamit ésszel, ha még nem azt érzed...
Mert egy fickónak akinek van csaja,felesége az azt jelenti,hogy valószínűleg tud dugni,ha már egy nő mellette maradt.
A te problémád viszont nem ez.Jelen pillanatban nem vagy pi-na edzett,és messziről látszódhat rajtad a nyafogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!