Az ilyen típusú fiúknak hogyan szokott barátnője lenni
és általában milyen típusú lányoknak jönne be az
ilyen fiúka?
Figyelt kérdés
Kicsit félénk, gátlásos, sokat agyalós, parázós, melankólikus jellem, de szereti a humoros dolgokat, tud laza is lenni, beszédes, csak nem sok ember előtt jön elő az igazi énje csak akik közel állnak hozzá. Tutyi-mutyi, nyugodt általában, de ha felbosszantják akkor tud hirtelen haragú is lenni és lobbanékony. Érzelmes, érzékeny, értelmes és folyton szerelemre és szexre vágyik, elégg szexéhes fiú, de egyben fontos neki a lány jelleme, személyisége, nem tud olyan lánnyal járni, aki jellemre nem fogja meg csak testre.
Ezt én is kiírhattam volna, mer' én is ilyen vagyok pont.
Tapasztalat: Esélytelen vagy minden csajnál. Ez van. Talán 30 felett lesz esélyed.
2013. júl. 9. 14:41
2/20 anonim válasza:
Már ne haragudj, az ilyen alkatú fiúknak legtöbb esetben nincs bnőjük.
A lányok is férfit keresnek. Speciel nekem ettől a félétől a Dexter szindróma jut eszembe, és ha én nem lennék állandóan nevetős(kívülről) rólam is azt hinnék, a kaszás én vagyok.
Változtatni kell rajtuk, pedig ritkán mondok ilyet, de az ilyen embertől mint ismerős is tartok nagy ritkán.
2013. júl. 9. 14:43
3/20 anonim válasza:
Vékony, esetleg kicsit husis, kedves, aranyos, szép arcú csaj.
4/20 anonim válasza:
szerintem az ilyeneknek ritkán van nője, és akkor is csak véletlenül jön össze. nem gondolom, hogy ez a típus vonzó lenne a nők számára.
5/20 xKakashix válasza:
14-15 éves koromban pont ilyen voltam :D
nekem 16 évesen volt először csajom szval nem tom, valószínűleg a hasonló lányoknak ez bejön.
2013. júl. 9. 14:47
6/20 anonim válasza:
Keress olyan lányokat, akik szépek, de egyben okosak és rendesek is. Próbálkozz olyan lánynál, aki nem olyan beszédes, nem magamutató, stb. Sőt, a lányok gyakran inkább ilyen fiúról álmodoznak, akik igazán szeretik a lányt, és nem materialisták. Így van esélyed, ne aggódj. :) 18/F
2013. júl. 9. 14:48
7/20 anonim válasza:
Az ilyen tipisuaknak általában ninsc barátnője. :(
De nem szabad feladni! :D
2013. júl. 9. 14:48
8/20 anonim válasza:
Szóva gyúrjá! legyél kőbunkó, gázolj át másokon, legyen sok pénzed, ha kicsi a bráner hosszabítsd meg, röhögj/gúnyolj ki mindenkit aki "lúzerebb" mint a leendő éned, ha valaki rosszul nézd rá verd meg.
Ez az alfahím ez kell nekik...
2013. júl. 9. 14:50
9/20 anonim válasza:
57% újra alkotott:D
Buta lányoknak, buta fiúk
Értékesebb lányoknak normális FÉRFI
Egyszerű ez.
2013. júl. 9. 14:51
10/20 anonim válasza:
Az ilyen férfi taszítja a nőket. Én azt javaslom, hogy presztízs szakmát válassz! Jogász, orvos. Úgy lehet esélyed! És legyél gátlástalan!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!