Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ilyen típusú fiúknak...

Az ilyen típusú fiúknak hogyan szokott barátnője lenni és általában milyen típusú lányoknak jönne be az ilyen fiúka?

Figyelt kérdés
Kicsit félénk, gátlásos, sokat agyalós, parázós, melankólikus jellem, de szereti a humoros dolgokat, tud laza is lenni, beszédes, csak nem sok ember előtt jön elő az igazi énje csak akik közel állnak hozzá. Tutyi-mutyi, nyugodt általában, de ha felbosszantják akkor tud hirtelen haragú is lenni és lobbanékony. Érzelmes, érzékeny, értelmes és folyton szerelemre és szexre vágyik, elégg szexéhes fiú, de egyben fontos neki a lány jelleme, személyisége, nem tud olyan lánnyal járni, aki jellemre nem fogja meg csak testre.
2013. júl. 9. 14:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
42%

Ezt én is kiírhattam volna, mer' én is ilyen vagyok pont.

Tapasztalat: Esélytelen vagy minden csajnál. Ez van. Talán 30 felett lesz esélyed.

2013. júl. 9. 14:41
 2/20 anonim ***** válasza:
86%

Már ne haragudj, az ilyen alkatú fiúknak legtöbb esetben nincs bnőjük.

A lányok is férfit keresnek. Speciel nekem ettől a félétől a Dexter szindróma jut eszembe, és ha én nem lennék állandóan nevetős(kívülről) rólam is azt hinnék, a kaszás én vagyok.

Változtatni kell rajtuk, pedig ritkán mondok ilyet, de az ilyen embertől mint ismerős is tartok nagy ritkán.

2013. júl. 9. 14:43
 3/20 anonim ***** válasza:
85%
Vékony, esetleg kicsit husis, kedves, aranyos, szép arcú csaj.
 4/20 anonim ***** válasza:
75%
szerintem az ilyeneknek ritkán van nője, és akkor is csak véletlenül jön össze. nem gondolom, hogy ez a típus vonzó lenne a nők számára.
 5/20 xKakashix ***** válasza:

14-15 éves koromban pont ilyen voltam :D

nekem 16 évesen volt először csajom szval nem tom, valószínűleg a hasonló lányoknak ez bejön.

2013. júl. 9. 14:47
 6/20 anonim ***** válasza:
Keress olyan lányokat, akik szépek, de egyben okosak és rendesek is. Próbálkozz olyan lánynál, aki nem olyan beszédes, nem magamutató, stb. Sőt, a lányok gyakran inkább ilyen fiúról álmodoznak, akik igazán szeretik a lányt, és nem materialisták. Így van esélyed, ne aggódj. :) 18/F
2013. júl. 9. 14:48
 7/20 anonim ***** válasza:

Az ilyen tipisuaknak általában ninsc barátnője. :(

De nem szabad feladni! :D

2013. júl. 9. 14:48
 8/20 anonim ***** válasza:
39%

Szóva gyúrjá! legyél kőbunkó, gázolj át másokon, legyen sok pénzed, ha kicsi a bráner hosszabítsd meg, röhögj/gúnyolj ki mindenkit aki "lúzerebb" mint a leendő éned, ha valaki rosszul nézd rá verd meg.

Ez az alfahím ez kell nekik...

2013. júl. 9. 14:50
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

57% újra alkotott:D

Buta lányoknak, buta fiúk

Értékesebb lányoknak normális FÉRFI

Egyszerű ez.

2013. júl. 9. 14:51
 10/20 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen férfi taszítja a nőket. Én azt javaslom, hogy presztízs szakmát válassz! Jogász, orvos. Úgy lehet esélyed! És legyél gátlástalan!
2013. júl. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!