Az ilyen típusú fiúknak hogyan szokott barátnője lenni és általában milyen típusú lányoknak jönne be az ilyen fiúka?
Szerinted akkor mi lenne az abszolút győzted taktika?
A többi válaszadó "az ilyenek taszítják a csajokat" "fúúúj" jellegű válaszai után mégis mire következtessen az ember?
Ezek nem fúj kritikák, építő jellegűek.
Hogy muszáj kicsit lazítaniuk, mert az ilyen emberek feszültebbek, elnyomják a haragot, aztán mikor meg kibuknak, tök hirtelen, meg vannak lepődve, hogy miért néz rájuk mindenki furcsa szemmel.
Én ilyesmi típus vagyok, és sehogy. Nekem a nyugodt, és barnaszemű lányok tetszenek legtöbbször (csak így elsőre). Tényleg van egy kis dexter beütésem, de ilyen lányban is akad. Az ilyen lányokkal szokott is lenni valami, de az már az egyedi, személyes nyomorékságom, hogy én még ezt is képes vagyok elszabni :) mindegy.
Szerintem mindenkit ér az életében ez az, nehezen feldolgozható jó, rossz. Különböző módon reagál a szervezetünk, személyiségünk stb. Amit írt a kérdező tulajdonságok a nagy része szerzett, nem öröklött. (szerintem). De ha szerzett, akkor lányban is lehet ilyen, csak azt kell megtalálni, akiből hasonlót formált az az édes k élet :)
kb semmi esélyed. de ha érdekel tudok ellenpéldát
egyik ismerősömet (aki pont ilyen volt) 16 évesen "felszedte" egy 13 éves lány és már 3 éve együtt vannak, persze kezd házisárkánnyá válni a lány és elnyomni a srácot, de az más tészta
"Van aki melóra, és szopásra született."
Az igaz, de az ilyen embert megtalálja a munka és nem kell azért rinyálnia, hogy óóó nem vesznek fel sehova...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!