Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem hogy a szüleim megengedik hogy a barátommal szilveszterezzek?
Elég szigorúak... Legalábbis velem, a nővéremmel nem. Tudom hogy ez kortól is függ de ahhoz viszonyítva is neki jóval többet engednek és engedtek akkor mikor egy idős volt velem.
Én 14 éves vagyok, a barátom 17 és 1 éve együtt vagyunk.
"akkor mikor egy idős volt velem"
Szóval Ő kezdett el gyorsabban öregedni, vagy Te lassultál le a fejlődésben, ha volt olyan, hogy egyidősek voltatok? :)
Első...:(
Második válaszoló... Én kinézem belőlük hogy eljönnek értem ami nagyon megalázó lenne :(
És kedves harmadik... Nem értem miért kell ebbe belekötni.. Szerintem te is érted hogy mire akartam utalni, elég elkeseredett vagyok most és nem arra figyeltem hogy tökéletesen építsem fel a mondatomat.
figyi kérdező ne is annyira lázadj fel, hanem inkább állj ki magadért, próbáld meg normális érvekkel (vagy kevésbé normális) hogy te elmész és kész.
Persze tény, hogy hülyeséget ne csinálj. Szóval ja, végül is fel is lázadhatsz, csak módjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!