Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szeretik a pasik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a pasik az erős személyiségű nőket?

Figyelt kérdés
Azokra a nőkre gondolok akik nem vállalják az alárendelt szerepet pl.

2013. okt. 19. 09:23
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az uralkodó típusú embereket,sem nőben sem férfiban.Mondjuk a párodnak megmondod,hogy mit tegyen,és úgy tegyen,ahogyan neked jó,ő már nem ugyanaz az ember lesz.Hiszen olyan dolgokkal akarod felruházni,amik nem rá illenek.Ez egyfajta önzőség is,hogy csak az van,amit az egyik fél mond,és csak egyiküknek jó.Egy kapcsolatban két ember van,nem pedig az ÉN.
2013. okt. 19. 12:18
 22/31 anonim válasza:
56%

"Lehet hogy én másik világban élek és nem abban amiben te,de én úgy látom hogy ha általánosságban beszélünk nő és férfi közötti kapcsolatról akkor az van nagyon sok esetben,hogy a férfiak a gyenge nőt keresik akire "rápakolhatják a lábaikat" és szavakkal irányíthatják őket és a nő szó nélkül teszi a dolgát mert a férje mondta.."

Rohadtul nem normális ez a hozzáállás és ne is próbálj általánosítani. Férfiként ha választok valakit azt nem rendelem sem alá sem fölé magamnak hanem egyenrangú partnerként kezelem, és ha a nő is képes fordítva erre szerintem akkor lehet beszélni igaz kapcsolatról. Objektíven látjuk a másik hibáit de azt elfogadjuk becsüljük egymást és szeretjük. 22f

2013. okt. 19. 12:23
 23/31 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én racionálisabb vagyok mint az átlag és figyelmen kívül hagyok olyan dolgokat amik miatt a két fél függ egymástól.Viszont reálisan a tények beszélnek helyettem,és a szituációk..
2013. okt. 19. 13:00
 24/31 anonim ***** válasza:
47%
Tehát nem vagy egy érzelmes ember.Nő létedre főleg nem.
2013. okt. 19. 13:38
 25/31 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam ugyanis egyik nem zárja ki a másikat :-) de nem vagyok senki tanára hogy okítsam..
2013. okt. 19. 13:40
 26/31 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm,aki olyan,mint te,csak pasiban.Biztos "jól" kijönnétek,unalom nem lenne ott.:)
2013. okt. 19. 14:23
 27/31 A kérdező kommentje:
:-D
2013. okt. 19. 14:47
 28/31 anonim ***** válasza:
El se tudon képzelni h milyen vénasszony lesz belőled :D
2013. okt. 19. 15:32
 29/31 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy kicsit szociopata vagy?
2013. okt. 19. 15:35
 30/31 anonim ***** válasza:
Huha. Kiváncsi vagyok az előéletedre, mennyi sebet és elutasítást kaphattál, hogy ennyire próbálod magad megkeményíteni. :) Lehet, hogy okos vagy és talpraesett, nem vonom kétségbe. :) De ha az ember nem csak a racionális világban akar érvényesülni, akkor bizony szükséged lesz némi érzelmi intelligenciahányadosra is. Miért tekintesz úgy a férfiakra mint ellenségedre? Aláírom, van a tapló fajta is, aki valóban elnyomni és irányítani akarja a nőket, de akkor lehet rossz helyen keresgélsz. Én is sokáig gondban voltam, hogy észben hozzám felérő Férfit (és nem egy pióca fiúcskát) találjak, de végül találtam is. :) Viszont ahhoz érzelmileg is ott kell lenni, nélkülözhetetlen a tisztelet és a megértés a férfi felé részedről is. Ha pedig valóban ilyen rendíthetetlen vagy, miért kezdenél olyannal akit csak "szembe röhögél"? Nem megalázó? Az erős személyiség és a beképzelt, makacs, fennhéjázó magatartás két külön dolog. Az emberek, normális férfiak és nők egyaránt, az előbbit tisztelik és megbecsülik, az utóbbit messzire elkerülik. :)
2013. okt. 19. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!