Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem szeretik a pasik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a pasik az erős személyiségű nőket?

Figyelt kérdés
Azokra a nőkre gondolok akik nem vállalják az alárendelt szerepet pl.

2013. okt. 19. 09:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
64%

Én szeretem az erős, független, önálló és talpraesett nőket.

De azokat nem, akik hisztisek, és azt hiszik, körülöttük forog a világ.

Mindenkiről bebizonyíthatod magad előtt, hogy kevés hozzád. Szíved joga. Ők élnek tovább boldogan, te pedig szenvedsz.

Mellesleg, én empatikus vagyok, és sokat foglalkozok a témával, tehát már van kb. 10%-nyi rálátásom, hogy egy nő milyen szenvedéseket él meg, ha nem akarja elveszteni a méltóságát és a függetlenségét. Ebben a küzdelemben sok sikert kívánok, ha tudok, segítek is, ha valóban ezen az úton szeretnél elindulni. Azonban jelenleg nem azt látom, hogy ezen az úton járnál, ugyanis nincs arról szó, hogy ne vállalnád az alárendelt szerepet. Pont, hogy függsz ettől a bizonygatástól. Elhiszem, hogy okos vagy, és megélsz a saját lábadon, stb. Nincs ebben semmi furcsa, vagy különleges. Ez a normális. Ez az, ami egy átlagembertől, és egy átlagos nőtől is elvárható. Attól, hogy nőként egyedül megélsz jómódban, és tanult vagy, nem leszel különleges vagy felsőbbrendű. Ez a minimum, ha független akarsz maradni. Szomorú tények, de ezért pasiként is nagyon-nagyon meg kell küzdeni, a társadalmi előítéletek miatt pedig nőként még nehezebb. Ha erre még nem vagy felkészülve, akkor szerintem csak óvatosan hülyézz másokat, mert nagy lesz a koppanás. Nem téged vádollak, igazad van sok mindenben, csak sajnos a társadalmat nem tudod egy csapásra megváltoztatni. Ez a szadista, beképzelt jellem pedig, amit valamiért vetíteni próbálsz, akárhogy is nézzük, rendkívül irritáló.

2013. okt. 19. 10:41
 12/31 anonim ***** válasza:
64%

Hát fölöttem sosem uralkodna nő, mert uralkodó típus vagyok, ha már "ki a főnök" -öt játszunk. De inkább vagyok annak a híve, hogy beszéljük meg a dolgokat, mert értelmesebb.

A kettő személyiség üti egymást. Kérdező, hozzád a tipikus tutyimutyi férfi való szerintem, ha ilyen vagy. Egyébként borzasztóan öntelt is vagy az írásaid alapján, így már csak ezért sem állnék szóba sem veled élőben. Nekem ez visszataszító. Nagyon.

Az az igazság, hogy ez a "szemberöhögném" stílus arra utal, hogy benned bármiféle tisztelet erősen a nulla felé konvergál így mindig semmibe vennéd a párod. Ismét: kösz, nem. Egy kapcsolatban fontos a kölcsönös tisztelet és ha ez nincs, akkor nincs is miről beszélni, halott ügy. De a stílusod alapján ez úgyis lepereg rólad. Ahogy írták: a te párod a tükörben van.

(Csak lábjegyzetnek beszúrnám, hogy azok, akik annyira sokra tartják magukat általában, ahogy te is, mindig kiderül, hogy csak BEKÉPZELTEK. Egy intelligens ember ugyanis nem hangoztatja magáról, hogy az, mert tudja, hogy mindig van több, amit lehet tanulni.)

22/F

2013. okt. 19. 10:47
 13/31 anonim ***** válasza:

Aemdae Turidon: a kérdező akkor röhögné körbe, hogy ha a pasi megpróbálna uralkodni felette, nem általában bármikor.

Kérdező én meg tudlak érteni, mert én is ilyen vagyok és jól csinálod. Nem vagyok hajlandó senki kedvéért hülyébbnek tetterni magam, mert vaginám van.

2013. okt. 19. 11:24
 14/31 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem nem vagy több, mint egy egoista pitsa. Próbálnál meg engem nevelni bármire...

Ahhoz pedig, hogy intelligensebb vagy mindnél, csak annyit fűznék hozzá, hogy még a helyesirás se megy rendesen. Hajrá, csajsz, majdcsak találsz valami barmit, akinek annyira kell a luk, hogy cserébe elvisel

2013. okt. 19. 11:36
 15/31 anonim ***** válasza:
68%

"Szerintem nem vagy több, mint egy egoista pitsa. Próbálnál meg engem nevelni bármire...

Ahhoz pedig, hogy intelligensebb vagy mindnél, csak annyit fűznék hozzá, hogy még a helyesirás se megy rendesen. Hajrá, csajsz, majdcsak találsz valami barmit, akinek annyira kell a luk, hogy cserébe elvisel

"

Nálad kevés butább ember van kerek e világon.

2013. okt. 19. 11:38
 16/31 anonim ***** válasza:
47%
Akkor a papucsállatkák pont neked valók
2013. okt. 19. 11:45
 17/31 anonim ***** válasza:
70%

Amit te leirsz magadrol azt nem az eros szoval jellemeznem. Inkabb uralkodo. En magamat eros nonek mondom, hatarozott vagyok, nem vagyok befolyasolhato, csak keves ember van az eletemben akinek a velemenyere adok es nem hagyom magam becsapni. Ennek ellenere nem uralkodok a parom felett, nem akarom h mindent ugy csinaljon ahogy en akarom csak mert az nekem jo. En tanacsokat adok neki nem parancsokat. Es tudom h o mindig ilyen not akart, aki hatarozott es nem naiv. Mostanaban az "en kategoriam" se kell a legtobb ferfinek mert szerintem valamilyen szinten megijeszti oket a hstarozottsagom. meg a sajat osztalyfonokom is ezt mondta... :D

De az h te miert nem kellesz a ferfiaknak szerintem egyertelmu. Uralkodni aksrsz rajtuk es ezt senki sem szereti, se no, se ferfi

N

2013. okt. 19. 11:45
 18/31 A kérdező kommentje:
Lehet hogy én másik világban élek és nem abban amiben te,de én úgy látom hogy ha általánosságban beszélünk nő és férfi közötti kapcsolatról akkor az van nagyon sok esetben,hogy a férfiak a gyenge nőt keresik akire "rápakolhatják a lábaikat" és szavakkal irányíthatják őket és a nő szó nélkül teszi a dolgát mert a férje mondta..
2013. okt. 19. 12:03
 19/31 anonim ***** válasza:
17es vagyok. Ebben en is egyetertek h tobbsegben ez van, de nem azt mondtam h a ferfiak alapvetoen szeretik az eros noket, hanem h az en parom ilyen (o pl ezek szerint egy kivetel)
2013. okt. 19. 12:11
 20/31 ameoland ***** válasza:
49%
most tulajdonképpen, a sallang elhagyását követően, arról akarsz itt meggyőzni minket,hogy a csúnya gonosz férfiak lusták, kihasználnak mindenkit és még uralkodni is akarnak, de amennyiben nő vagy ez korrekt?
2013. okt. 19. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!