Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mennek egyesek bele úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek egyesek bele úgy kapcsolatba valakivel, hogy nem is szeretik?

Figyelt kérdés

Tekintsünk most el a sok agyatlan tinitől és egyéb primitív emberektől, akiktől nem elvárható, hogy tudják mi a szerelem.

De olyan embereknél is felfigyelhető ez, akik amúgy nem hülyék, ennek ellenére mégis olyannal kezdenek kapcsolatba, akivel max a vonzalom van meg, de lelkileg semmi. Ennyire félnének a magánytól?

2013. okt. 18. 10:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Én csak az ismerőseimből tudok kiindulni,25 éves korosztály.

Egyik: már 6 éve van együtt valakivel.Kezdetektől fogva nem szerelmes a srácba,viszont a srácnak egész jó a külseje,és hihetetlenül jólelkű.Már jegyesek.A csaj konkrétan elmondta nekem,hogy nem szerelmes,de fél szakítani,mert tudja, hogy egyébként nem találna magának férfit.Hát itt szerintem már mély barátságról van szó,nem égett ki a kapcsolat,mert a csaj részéről sose volt szerelem. Elvan vele,a hormonszint alacsony,társak végülis.Neki ennyi elég.Pluszt nem ad az biztos..szerintem.

A másik: csak olyan férfiakkal lóg,akik pénzesek,ruhamániások,mint ő. Alapvetően szegényke sokat lódít,és jó így neki, hisz normális kapcsolatra kénytelen,mert ha egy normális férfi hosszabban beszélgetne vele,rájönne, hogy sose mond igazat..

Harmadik:Elpazarolta a 20-as éveit,valakire, aki nem akart sose megállapodni.Évekig volt barátnői státuszba,megkapta, hogy nem veszi el feleségül soha. Közel 7-8 év után gyorsan talált valakit,aki 1éven belül megkérte a kezét,már gyerek is van.Neki ez így jó. A férfi szereti,tiszteli,jó apuka.

Összegezve azért mennek bele,mert úgy érzik, hogy nem találnak jobbat. Néha én is gondolkozom ezen.Én tök egyedül vagyok,és egyszerűen nem tudom elképzelni szerelem nélkül a dolgokat.Úgyhogy inkább kivárok,hátha jön már az,akibe beleszeretek.

2013. okt. 18. 11:26
 22/29 A kérdező kommentje:

Én a kérdésemben rákérdeztem, hogy mi a kiváltó oka ennek. Nem írtam sehol, hogy mi a helyes és mi nem. Ellenben az én értékrendembe nem fér bele olyan emberrel való kapcsolat, akit nem szeretek. Ennyi.

"tizenéves koromban még magam is úgy gondoltam"

Miért, ki gondolja még így? Ha te ezt értelmezted a kérdésemből, akkor sajnálni tudlak.

2013. okt. 18. 11:26
 23/29 A kérdező kommentje:
21-es: Nehéz türelmesnek lenni, de biztosan eljön :)
2013. okt. 18. 11:28
 24/29 anonim ***** válasza:
#19, szerintem ne offoljunk :) Priviben szívesen folytatom veled, én is foglalkozom pszichológiával, igaz, csak hobbi szinten. És ismerek olyat is, aki így jött le az anyagról.
2013. okt. 18. 11:29
 25/29 homo ludensz ***** válasza:
Az emberek többsége és most kialakult személyiségre gondolok önös érdekeit tartva szem előtt megy bele egy főként tartósnak vélt kapcsolatba.Ez sokszor még önmaga előtt is titkolja és mindenféle jelzőt talál rá:vonzalom,biztonságérzet,kölcsönös szimpátia.Az igazság az hogy a kiszemelt partner némi egzisztenciát már megteremtett maga körül.Egy fedél nélküli már nem annyira kapós a hölgyek körében. Aki a reménybeli lélektársát keresi az nagyon sajátos szűrőt kénytelen alkalmazni.
2013. okt. 18. 11:40
 26/29 anonim ***** válasza:
# 22: Nos, akkor ha már így felmerült, akkor érdekelne, hogy te hogyan definiálnád a szerelmet? Mi alapján alakul ki benned, mennyire ismered a másikat, amikor azt mondod, szerelmes vagy? Mennyi együtt töltött idő után következik be? Mi kell ahhoz, hogy valakivel kapcsolatba kezdj?
2013. okt. 18. 12:03
 27/29 anonim ***** válasza:
Mert azt gondolják, hogy majd úgy megszeretik, ha már járnak. De sajnos ez egy nagyon rossz döntés...
2013. okt. 18. 12:16
 28/29 anonim ***** válasza:
Kérdező neked ritka hülye gondolkodásmódod van ha azt hiszed hogy mindenki évek óta ismeri a másikat mielőbb kapcsolatba kezdene vele!! Ha nem a barátommal jövök össze hanem egy társkeresős ismeretséggel akkor mi van?? Bőven elég ha kedvelem és vonzalmat érzek iránta. A szerelem kialakul később. 3-4-essel értek egyet maradéktalanul. Az ilyen hülye kérdésektől meg már fráaszt kapok. Mindennap megkérdezi egy agyatlan!!
2013. okt. 18. 13:52
 29/29 anonim ***** válasza:

Végre valaki feltette a kérdésemet :D Nálam ez úgy működik, hogy randizgatunk, ismerkedünk, szex is van de még nem párkapcsolat és elköteleződés aztán lassanként eldől, hogy mindent vagy semmit lesz belőle. Nekem nagyon bevált, mondjuk én hlyén gondolkozom.

23N

2013. okt. 18. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!