Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mennek egyesek bele úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek egyesek bele úgy kapcsolatba valakivel, hogy nem is szeretik?

Figyelt kérdés

Tekintsünk most el a sok agyatlan tinitől és egyéb primitív emberektől, akiktől nem elvárható, hogy tudják mi a szerelem.

De olyan embereknél is felfigyelhető ez, akik amúgy nem hülyék, ennek ellenére mégis olyannal kezdenek kapcsolatba, akivel max a vonzalom van meg, de lelkileg semmi. Ennyire félnének a magánytól?

2013. okt. 18. 10:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
62%
Ennyire. Csernus is foglalkozott a témával. Mentális betegség.
2013. okt. 18. 10:56
 2/29 anonim ***** válasza:
ja. sok ilyen van.
2013. okt. 18. 10:59
 3/29 anonim ***** válasza:
91%

3 éve nem voltam szerelmes. Viszont a három év alatt volt egy ilyen szerelemmentes kapcsolatom.

Namost, ha még mondjuk 10 évig így lesz, hogy no szerelem, akkor soha ne legyen párom? Szerintem sokan így gondolkodnak még.

23l

2013. okt. 18. 11:01
 4/29 anonim ***** válasza:
2013. okt. 18. 11:01
 5/29 A kérdező kommentje:

3-as: Mindez a te döntésed. Viszont a 10 év azért elég durva távlat... annyi idő alatt nem találni senkit, akibe beleszeretsz kihívás.

Viszont én biztosan nem mennék bele ilyen szerelemmentes kapcsolatba soha.

2013. okt. 18. 11:02
 6/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ha a vonzalom,szimpátia megvan,már jó kiindulási alap,lehet ismerkedni,vagy együtt megpróbálni.A szerelem elvégre egy folyamat,ami kialakul,lehet neki esélyt adni,a különbözőségek meg úgyis a kapcsolat folyamán ütköznek csak ki.Lehet egy kapcsolatba szépen,kulturáltan belemenni,ugyanígy szakítani is.Nem hiszek az amerikai filmek villámcsapásszerű sztorijaiban.Elvégre az első x percben nem fogsz belelátni senki fejébe meg lelkébe.Nyilván randizgatsz vele,megpróbáljátok együtt,aztán hajrá.
2013. okt. 18. 11:04
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok egy ilyen nagy szerelmes típus. (Sajnos) De! Szerintem lehet úgy kapcsolatot kialakítani, hogy kölcsönös a vonzalom, a szeretet, tisztelitek, megbecsülitek egymást. A láng elmúlik 2-3 év után, de a szeretet és tisztelet nem.

Én családban gondolkodok, nem pár éves kalandokban. Persze az a legjobb, ha szerelem is van az elején, mert az mélyíti el igazán. :)

3-as

2013. okt. 18. 11:05
 8/29 anonim ***** válasza:
Bár ezt tényleg nem értem miért fáj ez másnak, hogy nem vagyok olyan típus, aki minden hónapban szerelembe esik és miért kell ezért lepontozni....
2013. okt. 18. 11:06
 9/29 anonim ***** válasza:
95%

Én nem igazán értem a kérdést... nem vagyok társfüggő (nagyon nem), de nem jöttem még ugye senkivel, hogy szerelmes lettem volna belé.

Hogy miért nem? Mert a szerelmet az együtt töltött IDŐ hozza meg. Nálam legalábbis.

Azt nem tartom szerelemnek, amikor egy vadidegen emberre rávetítem a vágyaimat, illúziókat gyártok, és azt mondom, hogy húdeszerelmes vagyok (jó, tizenéves koromban voltak ilyen dolgaim, de szerencsére ebből már kinőttem).

A vonzalom, a közös értékrend, a közös hullámhossz pont elég ahhoz, hogy kapcsolatba kezdjek valakivel, és ha MEGISMEREM, az összes tulajdonságával és hibájával együtt, akkor beszélhetünk szerelemről. Persze nem mindig alakul ki. Tényleg nem tudom elképzelni, hogy úgy jöjjek össze valakivel, hogy már szerelmes vagyok, hiszen mielőtt összejönnénk, egyszerűen nem ismerHETem annyira, hogy szerelemről egyáltalán beszélni lehessen.

2013. okt. 18. 11:07
 10/29 A kérdező kommentje:

6-os: Bizony a szerelem nem feltétlen alakul ki villámcsapás módra. Ellenben miért kell belemenni egy kapcsolatba addig, amíg ez nincs meg? Lehet randizgatni, összejárni, ismerkedni... ha pedig tényleg annyira egy hullámhosszon van a két ember, akkor kétlem, hogy ne alakulna ki a szerelem. Onnantól meg tiszta az út a kapcsolatba.

Vagy egyeseknek azért érdemes egyből beleugrani, hogy utána kijelenthessék, hogy "jajj Gizikém, tegnap szakítottam a pasimmal, akivel 5 napja voltam együtt..."?

7-es,8-as: A "minden hónapban szerelembe esés" és a szerelembe esés között is van különbség. Attól, hogy te nem vagy képes rá még nem kell negatívan nyilatkozni róla és úgy beállítani, mintha a szerelem csak komolytalan lehetne.

2013. okt. 18. 11:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!