Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma megkeresett a barátom egyik ismerőse, aki közölte, hogy a barátom le akar feküdni vele, ampig koliban vagyok, hétvégpen meg le akar itatni, hogy hármasban...a leitatás részéről annyit, hogy tényleg mennénk kocsmába..Szörnyen sok barátnője volt előttem..és félek, hogy ténxleg meg akar csalni, vagy inkább már meg is tette..és én neki adtam a szüzességemet pénteken..

Segítsetek, kérlek

2013. okt. 10. 08:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én a helyedben ott hagynám, ez egy szexuális ártány.

Csak egy punci vagy neki. Egy luk amit meg kell tölteni, és tele kell élvezni.

Semmi több!

2013. okt. 10. 11:57
 12/15 anonim válasza:
Szerintem meg hallgass rám és először győződj meg róla hogy igazat mondtak e neked.Vagy kérd meg menjen fel veled a koliba vagy kérj akkorra kimenőt.Vagy csak szimplán ott hagyod.A te döntésed.
2013. okt. 10. 14:23
 13/15 anonim válasza:

Kedves kérdező! Nem vagy r*banc! Ne hallgass az itt válaszolgató, nőt még csak google képkereséskor látott idiótákra.

Az eredeti kérdésedre a választ szerintem te is jól tudod. Konfrontálni kell a srácot és nagyon gyorsan dobni, ha igaznak bizonyulnak a dolgok. De még mielőtt bármi tovább történne. Először BESZÉLGETÉS. Hidd el, egy fiúért soha semmit nem kell meg tenned, amit nem akarsz és amitől rosszul érzed magad.

2013. okt. 10. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
na de jo a pasidnak kurhat ossze vissza akivel akar kozbe veled is de ha elmonta akor mert vagy meg vele ha tudod hany baratnoje volt amugy meg lehet hogy csak kamu es szetakar szedi az ileto beneteket jo csitri vagy enyibol az en csajom is lehetnel csak en nem vagyok az a tipus aki a csajat megcsalja ja es en mar vele 9 honapja vagyok es meg nem volt sex mert aszt mondta hogy akar varni 18 eves koraig es en tiszteletbe tartom eszt te meg kifogtal egy ku rva pecert
2013. okt. 11. 17:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Ilyen fiúval összeállni és oaadni magad neki aki kocsmába leakar itatni ? Szép alak vagy te is meg ha más lányokat is megcsalt kitudja téged nem e ? Ez a fiú egy széllhámos az én véleményem szerint játszik veled és vigyázz nehogy rossz társaságba meg ilyenekbe keveredj és lezülj.
2013. nov. 30. 21:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!