Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Ma megkeresett a barátom egyik ismerőse, aki közölte, hogy a barátom le akar feküdni vele, ampig koliban vagyok, hétvégpen meg le akar itatni, hogy hármasban...a leitatás részéről annyit, hogy tényleg mennénk kocsmába..Szörnyen sok barátnője volt előttem..és félek, hogy ténxleg meg akar csalni, vagy inkább már meg is tette..és én neki adtam a szüzességemet pénteken..
Segítsetek, kérlek
Én a helyedben ott hagynám, ez egy szexuális ártány.
Csak egy punci vagy neki. Egy luk amit meg kell tölteni, és tele kell élvezni.
Semmi több!
Kedves kérdező! Nem vagy r*banc! Ne hallgass az itt válaszolgató, nőt még csak google képkereséskor látott idiótákra.
Az eredeti kérdésedre a választ szerintem te is jól tudod. Konfrontálni kell a srácot és nagyon gyorsan dobni, ha igaznak bizonyulnak a dolgok. De még mielőtt bármi tovább történne. Először BESZÉLGETÉS. Hidd el, egy fiúért soha semmit nem kell meg tenned, amit nem akarsz és amitől rosszul érzed magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!