Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak?
Ma megkeresett a barátom egyik ismerőse, aki közölte, hogy a barátom le akar feküdni vele, ampig koliban vagyok, hétvégpen meg le akar itatni, hogy hármasban...a leitatás részéről annyit, hogy tényleg mennénk kocsmába..Szörnyen sok barátnője volt előttem..és félek, hogy ténxleg meg akar csalni, vagy inkább már meg is tette..és én neki adtam a szüzességemet pénteken..
Segítsetek, kérlek
miért is vagyok r.b@nc?? Mert 17 (pár hónap múlva 18) évesen elvesztem a szüzességem a barátommal, akivel öt hónapja együtt vagyok???
Az a baj, hogy csak most szombaton mondott el egy csomó dolgot..hány barátnője volt stb..és mivel tudom, hogy egyikőjükkel mennyi ideig volt együtt, nem volt nehéz rájönni, hogy a lányt megcsalta...és attól tartok, már engem is megcsalt..
ezért írom, h ribi vagy.
na normális nő lennél előbb kérdeztél volna tőle, tudod bizonyos dolgokat, utána meg dugtál volna vele.
Nagylány vagy. Először is döntsd el, hogy te mit akarsz. Aztán vedd számításba, hogy mit lehet. pl. Ha akarod ezt, tedd, de tudd, hogy minden tettünknek következménye van. Ha ezt nem akarod, akkor meg ne tedd végül is semmit sem muszáj. Ha te romantikus fiút szeretnél, aki kedves, aranyos és nem leitatva akar gangbang buliba partyba vágni, akkor szakíts a gyerekkel, hirtelen és váratlanul. Ha nem tudod mit akarsz még, kérj időt, mint Paul Pierce kétszer induláskor :DDDD
Meg lehet ezeket oldani csak kicsit legyél önzőbb :) Apropó önzés, nézd meg a barátod...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!