Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egyes rendőrök miért képzelik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes rendőrök miért képzelik azt, hogy minden nő utánuk bomlik?

Figyelt kérdés

Már nem egy helyről hallottam, teljesen különböző forrásokból, hogy (hangsúlyozom!) EGYES rendőrök azt képzelik magukról, hogy az összes nő egyből letolja a bugyiját nekik. Saját tapasztalat is van. Hová ez a nagyképűség? Az rendben van, hogy férfias az egyenruha meg sugall valami szexisséget stb. de visszaélni vele úgymond gáz. Mondjuk ha egyedülálló akkor szíve joga, de sajnos a tapasztalat is azt mutatja, hogy látszólag jó kapcsolatban vagy házasságban élnek....aztán dehogy.

Nem általánosítok, mert nyilván nem mindenki egyforma.

2013. okt. 7. 09:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10.vagyok a 7. válaszra írtam.
2013. okt. 7. 11:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ja és az adatok itt nem mutatnak semmit, hiszen nem látszik belőle, h hányan haltak meg olyan balesetben, ahol valamilyen szabálytalanságot követtek és hányan olyanban, ahol szabályosan közlekedtek. Tehát szerintem ez nem mérvadó, sajnos nagyon sok béna van az utakon, akiknek nem kellet volna jogsit kapniuk, olyanok, akik ha leesik egy kis eső már megijednek, és egy kis csúszást sem tudnak kezelni, vagy az eső miatt bőven a megengedett sebesség alatt mennek és ez is veszélyes lehet, nem csak a nagy sebesség..(mert feltartják a többi autóst, akik ettől esetleg idegesek lesznek és már nem jól kezelik a helyzeteket)
2013. okt. 7. 11:35
 13/13 anonim válasza:
Ez egyszerű... azért képzelik, mert csak "eddig látnak". A többség bárkit megd.g akin lyuk van... ("minden nő bomlik utánuk") ami utána jön meg nem érdekli őket. Nyiss egy olyan fórumot, hogy volt-e már rendőr pasid? Vélemények? .. és meglepő lenne
2017. ápr. 30. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!