Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a csajok ellenzik az erőszakot, akkor miért jönnek be nekik a rendőrök és katonák?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 16:45
1/10 anonim válasza:
mert nekik van gumibotjuk / ágyútömő rúdjuk.
2/10 okoska31 válasza:
öööö. az első válasz se rossz. én az egyenruhát akartam írni.
és a csajok a jó fiúk által elkövetett, rossz fiúkat sérelmező erőszakot nem ellenzik..
3/10 anonim válasza:
Nekem is bejönnek a katonák. :D És fogalmam sincs, hogy miért van ez... Végül is a katonák csak akkor erőszakosak, ha szükség van rá... :D
4/10 anonim válasza:
Uhh én a tűzoltókért vagyok oda de nem az erőszak miatt, csak az egyenruha teszi :$
5/10 anonim válasza:
Nyilván vannak kivételek, de én egyáltalán nem neveznék erőszakosnak egy rendőrt vagy katonát sem, aki a saját, vagy mások védelme miatt lép fel erővel.
Egy feleségét ütő-verő férfit viszont igen, erőszakosnak neveznék. És a kettő között szerintem óriási különbség van. Amúgy meg az egyenruha szexi.:-P
Jó, persze az sem mindegy, ki viseli.:)
7/10 anonim válasza:
ez a kettő hogy jön össze? a rendőr pont hogy megvéd...-.-
különben meg egyenruha, meg erősek meg stb
8/10 anonim válasza:
Persze nyilván az egyenruha miatt legfőképp. Van ebbe valami... ;)
9/10 anonim válasza:
az izgat az egeszbe, ha kell ' egyenruhas uriemberek ', akik nem akarnak balhezni, de aztan ha provokalod oket bevadulnak! es ezt most szex szempontjabol mondom:P mmmmmmmmmm
10/10 anonim válasza:
Nem igazán tudom értelmezni a kérdést. Ellenezzük az erőszakot ártatlan emberek(vagy akármilyen más élőlény) ellen, igen. De szerinted a rendőröket arra képezték ki, hogy civileket bántsanak? Ha valaki este megtámad és ellopja a táskád, kinek szólsz? Ha valakitől fenyegető üzeneteket kapsz, kihez fordulsz segítségért? Az erő és az erőszak két külön dolog. Meg a védelem is. A honvédelem nagyon fontos dolog. Mint ahogy a rendvédelem is. Egy igazi férfi erős, de nem erőszakos. Biztonságérzetet nyújt. Az egyenruhás férfiak is egy ilyesfajta erőt képviselnek. Nekem legalábbis, mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!