Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy ennyivel fiatalabb?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok egy 14éves fiú tetszik, tudom, hogy ez nagyon nagy korkülönbség.. de normális ez még??
Én is tetszettem/tetszek neki, ő meg is mondta nekem...de én egyáltalán nem mondtam semmit sem az érzéseimről neki, mert azért ez nem normális.. és úgyse működött volna, nem? Vagy ti, hogy gondoljátok ezt?
2013. okt. 4. 21:34
1/11 anonim válasza:
Inkább korodbeli pasit kéne keresned vagy idősebbet.
2/11 anonim válasza:
Hosszútávon rájössz, hogy még éretlen.
3/11 anonim válasza:
Szerintem Veled nincs rendben valami kérdező. Ez nagyon ritka eset. Neked már pont, hogy minimum a korosztályodban vagy idősebb korosztályban kellene keresgélned. Nem nőttél még fel érzelmileg. Ez komoly trauma.
4/11 A kérdező kommentje:
Eddig mindig idősebb fiúk tetszettek, meg olyanokkal is jártam. Ezért is nagyon furcsa, hogy most hirtelen ő tetszik nagyon.. És am eléggé érett szerintem a korosztályához képest.
2013. okt. 4. 21:48
5/11 anonim válasza:
Akkor is fura ez. Gondolj bele, összejöttök, hazaviszed bemutatni és mit mondasz a szüleidnek, hogy sziasztok, itt van Pisti a kisöcsém? :D Szerintem menj el egy pszichológushoz. :D
6/11 A kérdező kommentje:
Ránézésből nem mondanád meg, hogy (annyival) fiatalabb nálam, és magasabb is ,mint én.
2013. okt. 4. 21:53
7/11 anonim válasza:
Ismertem már olyat is,hogy 14/F 19/L és évekig együtt voltak.
Sőt,lehet,hogy még mindig,csak már rég nem beszéltünk.
Szóval működhet :)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre egy pozitív visszajelzés!!:)
2013. okt. 4. 22:03
9/11 anonim válasza:
Amikor összejöttünk, ő 1 hónapra rá töltötte a 15-öt, én 19 voltam (majdnem 20). 8 éve vagyunk együtt. Nem mondom, hogy minden rendben van, de a problémák nem a korkülönbségből adódnak. Egyébként senki nem mondaná meg ránézésre, hogy majdnem 5 évvel idősebb vagyok. Az meg nem érdekel, hogy mások mit gondolnak. Családon belül teljesen elfogadták a helyzetet.
10/11 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó, hogy így megmaradt a kapcsolatotok. És olyan fiatalon kezdődött, a kor kb ugyanúgy stimmel, mint nálunk...csak nem tudom, hogy nem lenne-e késő vele most közölnöm az érzéseimet..
2013. okt. 15. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!