Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
43 (FFI) évesen gáz hogy 10-12 évvel fiatalabb NŐt keresek? Mert nem érzem magam annyinak, és öregnek látom a 40-felettieket. Van aki ennyivel idősebb férfit keres?
Szerintem nem gáz. Ez bőven belefér a normálisba.
30/N
Ja, én voltam ilyen. 18 éves koromtól folyamatosan csak 10-12 évvel idősebb barátaim voltak, mert el sem tudtam volna képzelni ennél fiatalabbat. Csak bennük láttam a férfit, csak ők tetszettek. Egészen egy évvel ezelőttig, amíg bele nem szerettem egy velem egy korúba, de annyira, hogy teljesen kifordított magamból. Amúgy nem gáz, szerintem nagyon rendben van és működőképes egy ilyen kapcsolat, ahol a férfi 10-12 évvel idősebb. Nálam legalábbis nagyon jól működtek.
29/N
Én 28 éves vagyok, a szerelmem 45. Eddig működik, bár nem tudom, hogy később hogy fog kijönni a korkülönbség. Kicsit tartok tőle az az igazság.
De amúgy szerintem ez nem rossz, ha annak tartanám, nem mentem volna bele a dologba. Nagyon szeretem az emberemet, hogy igazi érett FÉRFI! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!