Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem akarok senkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarok senkinek esélyt adni? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Akárhány fiú szeretne velem ismerkedni, nem szívesen adok nekik esélyt, mert félek. Vagy vannak dolgok amik miatt kiábrándulok belőlük.. a túlzott bókolás és túlzottan közvetlen hangvétel például az elején. Ezekkel a dolgokkal teljesen elijesztenek... arról nem is beszélve, amikor olvadoznak tőlem vagy a külsőmtől. Nem azt mondom, hogy bunkó legyen, erről szó sincs, de szerintem el kell telnie egy bizonyos időtartamnak, amikor már máshogy viszonyulunk egymáshoz és nem kell rögtön ajtóstul a házba rontani. Kétségbe vagyok esve, létezik még olyan férfi, aki egyensúlyt tud tartani a dolgok között?

2013. szept. 28. 20:18
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Köszönöm minden elismerésed és az egész regényt. Ritkán látni itt szépen, hosszan kifejtett látásmódot. Így tök ismeretlenül is respektállak. Végre nem egy félmondatos anyázást kell olvassak.

Mi az az idő előtti nyáladzás? Feltételezem, hogy az újonnan szerzett "barátnődnek" elég sokan bókolhatnak, kedveskedhetnek néhány jó szóval, amit ő nem tud komolyan venni. Ez konkrétan a bizalmatlanságról, hitetlenkedésről árulkodik.

Mi férfiak - tetszik, nem tetszik - elsőre mindig a külsőségekre figyelünk fel. Akármilyen is egy nő, ha szexuálisan nem vonzódunk hozzá, akkor nehezebben vesszük észre. A te "barátnőd" talán a csinosabbik, erősebb kisugárzással rendelkező nők közé tartozik, így a férfiak elárasztják őt bókokkal, dicséretekkel. Annyi pozitív visszajelzést kaphat, hogy elértéktelenedik számára az összes. Elégedetlen, hitetlen, bizalmatlan lesz... Így működtök ti nők, amikor sokszor sok ember kezd magasztalni, kiemelni titeket a tömegből. Önbizalomhiány az egoizmus maszkja mögött! Képtelen elfogadni, hogy jó színben tűnik fel az őt elismerő férfiak szemében.

Legyek buta, legyek primitív. Nem hat meg túlságosan, miket feltételez néhány felhasználónév. Ez csupán szubjektív vélemény - jól körülírtad -, egy teljesen szürke, közhelyeket ordibáló tömegárutól... Ellentmondás és ellentmondás!

Neked is volt hintalovad? A tiéd is egyetemen doktorált?

Amúgy miféle közhelyekről beszélsz? Csak mert nem kötöm az orrotokra, hogy ki vagyok, mi vagyok, konkrét példákkal? Még szép, hogy nem picsogom be ide az életem, nem gondolod?

Nemigazán jó semmi nekem sem, gyenge a szűrőm áteresztőképessége, sokan fennakadnak a rostán. Nyugi, én is kivárom, semmit sem sietek el. :)

Ti támadásnak vettétek az építő jellegű kritikám? Akkor te az a típus vagy, aki pl. Csernus doki jóindulatú szavaira elbőgi magát? Bízd csak rám, hogy hová írjak, majd azt én eldöntöm.

Te agresszív, bunkó féreg jelzőkkel illeted azt, aki nem ért egyet veled és a véleményét színezés nélkül nyersen tálalja? Akkor bizony egy önző, toleranciát hírből sem ismerő kislány vagy, akiben rögvest felmegy a pumpa, ha valaki nem fúj egy követ vele.

Ha meg nem írod le, amit gondolsz, akkor meg ráadásul sunyi is vagy.

Az utolsó mondatod le se reagálom, a lényeg, hogy kibújt a szög a zsákból... Köszipuszi! :* ;)

2013. szept. 29. 13:49
 12/27 anonim ***** válasza:
Látom eltűnt a hozzászólásod, mielőtt gyanúsítgatásba kezdenétek, közlöm, hogy nem én töröltettem. Sajnálom, hogy így alakult az egész.
2013. szept. 29. 13:52
 13/27 anonim ***** válasza:

[link]

nálam ment fel a pumpa? :D olvasd már vissza az egészet,az elejétől.egyébként a bunkó féreg tényleg erős volt,ebben igazat adok. nem fogok itt veszekedni,mert az én életem nem online van és jobb dolgom is van ennél,de biztosan neked is,de valamit még szeretnék mondani. teljesen mindegy miről veszekszünk már itt,mert ugye eléggé elkanyarodtunk az eredeti témától.a lényeg az,hogy aki itt kérdezett kíváncsi volt valamire,és nem véletlenül itt kérdezte meg biztosan. szüksége van segítségre,megerősítésre meg még ki tudja mire. valószínűleg mástól nem tudja megkérdezni,csak így névtelenül. erre jössz te és egyből negatív hangvételű választ adsz,mikor tényleg nem érted a problémája lényegét. sem őt,sem engem nem ismersz,és ha a szövegértésed jobb volt az iskolában a karónál,akkor van lehetőséged konstatálni,hogy a személyeskedést te kezdted. innentől kezdve ne magyarázz se neki,se nekem. egyszerűbb lett volna annyiban maradni,hogy leírod azt az igen segítőkész és szívélyes választ amit először adtál és viszont látásra. és most nem azt mondom,hogy csak egyfajta vélemény létezik,ami olyan mint az enyém.nem. egyáltalán nem. de te igen lekezelő stílusban írtál,szerintem ezt teljesen másképp is megfogalmazhattad volna,úgy,hogy azon nem változtat,amit gondolsz. az is személyeskedés a részedről,hogy a kérdezőt csitrinek,engem pedig kislánynak nevezel. honnan tudod hogy ez így van? miért jelentesz ki olyat,amiről fogalmad sincs? ez butaság már bocs. és köszönöm,hogy gazdagítani szeretnéd a barátaim táborát azzal,hogy lekezelő stílusban írsz arról,hogy a kérdező és én újdonsült barátok lettünk (bár ahhoz se lenne az ég világon semmi közöd,de amúgy meg ki tudja lehet the beginning of a beautiful friendship),amiről egyáltalán nincs szó,mindössze örül,ha valaki így ismeretlenül is megpróbál tanácsot/biztatást adni. Én itt befejeztem. Mindennek ellenére szép napot neked.

2013. szept. 29. 14:11
 14/27 anonim ***** válasza:
Személyeskedést? Egy felhasználónévvel? ... és én élek "online életet". :) Majd este elolvaslak végig, most nem fárasztom magam a kifogásaitokkal, magyarázkodásaitokkal.
2013. szept. 29. 14:16
 15/27 anonim ***** válasza:
rendben,de akkor estig süllyeszd bele azt is a programodba,hogy tisztába teszed magad a személyesedés fogalmával :)
2013. szept. 29. 14:19
 16/27 anonim ***** válasza:

A személy támadására épülő érvelésről, röviden személyeskedésről beszélünk, amikor a másik személyét, gyakorlatát, szándékait kritizálják, és e kritika alapján utasítják el az illető álláspontját, érvelését.

Rágugliztam neked,mert volt egy olyan sanda gyanúm,hogy nekem úgysem hinnél. Na már most,hogy letisztáztuk itt ezeket a szörnyen nehéz szakkifejezéseket,egyetérthetünk abban,hogy a személyeskedést neked már a legelső válaszodban sikerült megmutatni. A többiről nem is beszélve,értem itt azt,mikor a kérdezőt egoista,flegma stb stb jelzőkkel illetted. És mivel tényleg nincs itt az életem online,ezért úgy döntötted hogy a leendő válaszod nem hogy válaszra nem fogom méltatni,de el sem olvasom majd. pörögj amin akarsz,és akkor most személyeskedek én is,tuti valami ratyi pasi lehetsz,aki nem látott nőt meztelenül 10 éve,max a tv-ben. sok sikert a marok marcsizáshoz.

2013. szept. 29. 14:30
 17/27 anonim ***** válasza:
Nem érted? Személyeskedés egy névtelenséget biztosító oldalon? Csinálj csak magadból még nagyobb bohócot. :D Az utolsó csaholásoddal pedig sikerült alátámasztanod az összes általam írt jelzőt, amiken besérültél. Szívesen mindent, meglesz nélkületek ez az oldal még elég sokáig, a hozzátok hasonló álszent csitrik naponta fordulnak meg itt, akiket kényemre-kedvemre oktathatok, bizonyítván nem teljesen alaptalan feltételezéseim. Kérem a következőt!
2013. szept. 29. 14:46
 18/27 A kérdező kommentje:

Na jó, kedves 62%-os te tudod melyik kategóriába tartozol, ha már a kategorizálásról beszélünk? Az okosak hülyéskedhetnek, de a hülyék ne okoskodjanak kategóriába ;)

Teljesen paradoxon vagy, nem veszed észre, hogy nem létező alapokra építed fel a felszínes, üres mondanivalódat és elméleteidet? A legegyszerűbb minket álszent csitrinek nevezni meg támadni onnan a géped mögül. Névtelenül még szép, hogy ekkora belevalósággal írsz. Gondolom egy fél óra, míg megfogalmazod a kis regényeidet, de azonkívül nem rendelkezhetsz valami előnyös kommunikatív képességekkel. Ennél negatívabb jelzőkkel inkább nem illetlek, mert még arra sem vagy érdemes.

Szerintem neked k*rvára fogalmad sincs a háttérről, hogy nekem személy szerint melyik férfi mit mondott és hogyan. Nem azért zavar, ha az egekig magasztalnak, mert egy egoista liba vagyok, aki nem tudja értékelni a bókokat, hanem a bókjaik milyenségével nem vagyok kibékülve. Úgy tűnik neked nem megy az, hogy felismerd mi tartozik az egészséges kategóriába és mi nem. Szerinted, azért mert valaki férfi és azért, mert egy nő imponál neki, akkor már meg kell alázkodnia előtte és ismeretségük legelején ahogy csak tudja bebizonyítani, hogy mennyire odavan a nőért? Ugyan kérlek... ha te férfi vagy (de nehezen hiszem, hogy annak lehet nevezni) akkor gondolj már bele kicsit, hogy mennyibe vennéd azt a nőt, aki egyfolytában nyáladzik rád? Mennyibe? Vagy kinevetnéd, vagy jól megdu*nád és mennél a dolgodra... bár az irományaidat elnézve szerintem örülnél, ha egyáltalán rád mosolyogna egy nő, mert egy elkeseredett szánalmas lúzer vagy, semmi több.:) Tisztán látszik, hogy rajtunk töltöd ki a nőgyűlöletedet ÉS ami a legszebb az egészben, te ezt építő kritikának nevezed! :D Ne keverjük össze a kettőt, jó?:)

Tehát visszatérve... persze, jól esik, ha egy férfi megjegyzi, hogy imponál neki a külsőm, na de könyörgöm, ISMERJÜK MÁR A HATÁROKAT. Ezek után ne csodálkozzon egy pasi sem, ha elértéktelenedik a szemünkben, mert ilyenek az emberek -nők és férfiak egyaránt- lehet ezt akárhogy szépíteni... de igen, ilyen az emberi természet: azt, aki megalázkodik nekünk és kevesebbre tartja magát, illetve úgy próbál elérni dolgokat, hogy aranyérig benyal egy embertársának, azt csak ki fogják használni (jobb esetben.) Mert ilyen világban élünk. És akkor én még erkölcsileg/morálisan maximálisan rendes vagyok az ilyen emberekhez, mert eszemben sincs beléjük rúgni vagy kihasználni őket, csak esetleg csodálkozok egyet azon, hogy léteznek, utána pedig udvariasan útjukra bocsájtom őket. Szóval szerintem nulla jogod van ahhoz, hogy különböző jelzőkkel illess, mert nem vagy tisztában a tetteimmel és velem, mint személlyel.

Építő kritika? Csernus Imre? Ha ne adj isten pszichológusnak vagy még inkább ne adj isten pszichiáternek készülsz, esetleg csak imitálod ezt a szakterületed, tanácsolom még most az elején, hogy válts. :) Azt hiszed olyan über intelligens vagy mert Csernuson szocializálódsz? Ugyan kérlek, te egy vicc vagy.

Remélem nem tisztelsz meg minket további kommentekkel, mert köszönöm szépen nem kérek a mű okoskodásodból, amelyeket a limitált mentális képességeiddel végzel.

2013. szept. 29. 15:55
 19/27 anonim ***** válasza:

gyerekek ez nagyon vicces xDDDD btw a személyeskedés nem csak névvel lehet öreg,nézz utána

a lényeg h kritizálod valakinek a személyét,tulajdonságait blabla=ez már személyeskedés,ne ugass olyan hangosan,ha ilyen gyökér vagy xDDD

2013. szept. 29. 16:00
 20/27 A kérdező kommentje:
Ja és még hozzáfűzném azt is, hogy mindezek tetejében átlátszó is vagy. Nem te töröltetted a kommenteket? Ugyan már, hisz csak mi hárman vagyunk itt és ketten ellened. Még jó, hogy hiper-szuper erősséggel kattintgatsz a tiltás opcióra, nehogy már ne neked legyen igazad :O -.-
2013. szept. 29. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!