Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS. Mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Barátnőm megismerkedett egy fiúval.Kiderült h egy suliba járunk. Megmutatta képen .. megnéztem a folyoson is nagyon aranyos helyes. Örültem neki h talált valakit.:) elkezdtek találkozgatni .. bnöm annyira nincs oda érte... sőt nagyon sokszor idegesíti amit mond is meg lerázza... a fiú teljesen oda van érte.. nosaza problémam h a fiuval nagyon sokat beszelgetek(mint barát) orákon át..és kiderült hasonlomint en..Ritkán fog meg fiú de ő nagyon.. annyira banom h nemm en ismertem meg előbb.. de barátnőmnek célozattam mondta h ne merészeljem neki kell tartalékra... :(( most mit csinaljak ? nagyon rossz az egesz . 17L/győr2013. szept. 27. 00:29
1/7 anonim válasza:
A barátnőd bekaphatja... már bocsánat.
2/7 anonim válasza:
Ne merészeld mert kell neki tartalékra?? :o Az igen.
3/7 A kérdező kommentje:
hát szerintem is :/ nagyon szeretem de ..
2013. szept. 27. 00:32
5/7 A kérdező kommentje:
Igen tökre bevolt sértödve.. és szerintem kihaználja a fiút mer nincs pasija " és h valakitől figyelmet kapjon. de kimondottam idegesíti a fiú.. Hat nem tudom nem akarok közéjük állni de ,nagyon rossz halgatni ahogy a fiú róla regél milyen csodalatos en meg hallgatom :)...:/
2013. szept. 27. 00:34
6/7 A kérdező kommentje:
nem a fönököm csak nem akarok egy jó baratsagot ilyen miatt félbe szakítani. meg a srac teljesen oda van érte..(mondjuk ha tudna a dolgokat nemhiszem)
2013. szept. 27. 00:35
7/7 anonim válasza:
Figyelj, nagyon nehéz szembeszegülni egy barátnővel, főleg ilyen fontos témában. De muszáj megtenni, különben elnyom...tudom miről beszélek, nekem olyan barátnőm volt, aki irányítani akart, mindent úgy kellett csinálnom, ahogy azt ő elképzelte...komolyan féltem szembeszegülni vele. De muszáj a sarkadra állnod, különben ennek nem lesz vége. Az a srác nem a barátnőd tulajdona és te sem vagy az. Mondd meg neki, hogy nagyon tetszik neked ez a fiú, szeretnél komolyabban megismerkedni vele. Pont. Nem kell tovább ragozni. Ha hisztizik, besértődik, hagyd magára. Ha értelmes lány, előbb utóbb elgondolkozik a dolgon és beismeri, hogy mennyire nem volt igaza. Lehet, hogy a végén még ő kér bocsánatot tőled.
Vegyél egy nagy levegőt és hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!