Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ír vissza de látta (facebook) akkor szerintetek hagyjam a srácot vagy mitcsináljak, volt már ilyen de végül visszaírt de most nem tudom?
Figyelt kérdés
#delátta
2013. júl. 22. 19:19
2/8 anonim válasza:
Jajj istenem olyan jó hogy még tavaly töröltem a fészem...
Az élet nagy problémái.
3/8 anonim válasza:
hagyjad..én le is tiltanám mert csak fájdalmat okoz a közönyös viselkedessel
4/8 anonim válasza:
Facebookon nem csoda... Nem jó az az oldal! Pont ilyen szempontból :D
5/8 anonim válasza:
hívd fel...és hívd el valahová...ha nemet mond akkor hagyjad...
miért éli mindenki facebook-on az életét?
6/8 anonim válasza:
Na jó, de mióta? Mert mondjuk ha úgy másfél perce nem ír vissza, akkor talán esetleg, de nem vagyok benne biztos, még van rá esély, hogy visszaír.
7/8 anonim válasza:
Ha nekem irna egy làny , és az a làny nekem fontos lenne, én nem várakoztatnám meg !.!
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!