Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom este jön ki hozzám kidobni. Szerintetek mitcsináljak?! Arra gondoltam, hogy jól kirittyentek, hogy akkor talán észreveszi, mit dob el magától. Más ötlet? Bianka
de buta vagy. tudod, hogy ki fog dobni, erre te még kelleted is magad neki? ha ki akar tenni, ki fog tenni. maximum lesz egy búcsúszex, de ne várj tőle semmit.
az meg milyen már, hogy előre bejelenti, hogy "szeva drágám, ma este szakítunk, majd jövök".
Szerintem ha tudod a célját legyél bomba nő, tartsd meg a hidegvéred és a méltóságod és urald a szakítást.
Majd kedvesen és mosolygósan búcsúzz el tőle és sétálj el. Esetleg egy puszit adhatsz az arcára búcsú gyanánt, de egy percre se enged magadnak hogy megtörj. Egy igazi nőt nem lehet nyilvánosan megtörni és megríkatni. Mosolyogj és nevess és légy minél kedvesebb vele. Urald azt a beszélgetést. Legyen tartásod. Ne lássa a fájdalmad. Légy ízig vérig igazi nő! Csak így lehet jól kijönni ebből, és hidd el neki fog jobban fájni!
Nekem ezt apukám tanácsolta mindig. És nekem eddig kétszer is bevált ;)
A legjobb, amit tehetsz: hagyd a pi.csába....
Ezért nem kell kimenni hozzád, mondd meg neki telefonon, hogy felfogtad, hogy vége, és innentől nem akarod látni. Utoljára sem.
Ennyi.
A szakításnak mindig oka van, ha az egyik fejében megfogalmazódott, hogy ennek vége, akkor onnantól nem érdemes együtt lenni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!