Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem keres engem a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres engem a barátnőm?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egyre inkább úgy érzem, hogy a kapcsolatunk 1 picit kezd egyoldalúvá válni...Jóformán csak én keresem őt, csak én írok neki fb-n, mobilon is én szoktam őt hívni, és gyakran előfordul h fel se veszi a mobilját, és utána még 1 sms-t , vagy fb-n se küldd 1 üzenetet h bocsi..Ez miért van? És érdemes lenne vele beszélnem ezekről a dolgokról, mert úgy értzem h nagyon a szkítás irányába haladunk..:( De én nagyon szeretem őt, és nem szeretném h a dolgoknak köztünk vége legyen!

2013. szept. 25. 10:58
 1/8 zoliba' ***** válasza:
folytasd csak,ócska papucs leszel.
2013. szept. 25. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
ő már lehet hogy nem szeret... hívd el magadhoz és beszéljetek erről
 3/8 anonim ***** válasza:
de jobb lenne ha akkor téged sem érdekelne .. így csúnyán kifejezve "becsicskulsz" neki
 4/8 anonim ***** válasza:
Megunt, nem szeret. Lehet, hogy ha megleped vagy felvidítod még lesz jó kapcsolatotok egy darabig...vagy ha szakítatok lehet, hogy rájön h mégis kellesz neki. De szerintem ennek már vége, hagyjad.
2013. szept. 25. 11:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem értem az emberek miért a facebookon akarják fenntartani a kapcsolatukat. Hívd át vagy menj át hozzá, talán jobban fog így működni :)
2013. szept. 25. 11:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert talált egy nálad jóképűbb pasit.
2013. szept. 25. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
én is voltam ilyen helyzetben kb 1 évvel ezelőtt.szakítás lett a vége.azt ajánlom hogy dobd azt a szutykot,mielőtt még nagyobb fájdalmat okozna neked.
2013. szept. 25. 11:09
 8/8 zoliba' ***** válasza:
NEM A FÁJDALOMRÓL VAN ITT SZÓ. Ti fiatalok nem értitek meg,hogy az időről van szó,amit senki nem fog visszaadni. Elpocsékoljátok az ifjúságotokat felesleges emberekre.
2013. szept. 25. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!