Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressem őt vagy várjak ameddig ő keres engem?
keresd meg, mond h hülye voltál, de azért az sem volt szép, h másnap ő is úgy viselkedett veled. de utána rögtön mond neki (mielőtt bepipulna, amiért szted ő is hibás volt), h te nem akarsz haragot, mert nem akarod elveszíteni. aztán mosolyogj rá, olyan "szerelmes mosollyal" (jobban nem tudom leírni), ha látod, h egy kicsit is enyhült az arca, fogd meg a kezét és biztosítsd őt arról, h szereted.
ez a duma, legalábbis nálam mindig bejön, sajnos már ezt a barátom is tudja és ki is használja bizony:D azt ne próbáld eljátszani, amit az 1#-es válaszoló írt sztem, h ne keresd, meg h most dől el, h ki az alá és ki a fölé rendelt, ez baromság.. tudom, a fiúk nagyon büszkék és makacsok tudnak lenni, de bizony a legtöbb lány mégjobban, sztem ne kockáztasd, h elveszítsd. legalábbis ha tényleg nagyon kedveled:)
L.
Köszönöm:) #2
Igyekszem a lehető legjobbat kihozni ebből az egész vitából:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!