Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Keressem én ha ő tuti nem fog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem én ha ő tuti nem fog?

Figyelt kérdés
Szakitottunk. Jobban mondva ő vem. mivel már 2. alkalom és az első után is újra össze jöttünk így jogosan felmerül bennem valami. Azért lett vége, mert hamar ugrott bele a kapcsolatba. Még bulizgatni akar, elszamolas nélkül. Semmi rossz szándék nincs benne, hogy pasizna vagy barmi, csak mivel szakitasunk elott is szamonkertem ug gondolta nem valo neki a parkapcsolat. Mivel mondta es tudom hogy tokeletes volt, meg azt is mondta hogy jobban is szeretett mint az elso szakaszban ezert biztos hogy neki is rossz. Attol tartok hogy nem fog keresni mert ugy lesz vele hogy en mar tulleptem rajta ne bonyolitsuk. Szakitas utan mikor kerdeztem tole hogy ha most kezdemenyeznek egy szexet akkor azert nem lennel benne hogy ne bonyolitsuk vagy azert mert. Es itt kozbe szolt hogy ne is folytassam. Magyarul vagyik ram. Mint az elso szakitas utan. Megerne felre tenni a buszkesegem es racsorogni jovoheten hogy jojjon el vhova igyunk meg teat es beszelgessunk ?
2013. febr. 10. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki szakít veled, az azért van, mert nem akar veled lenni, elege van a kapcsolatból, ki akar szállni, nem akar se téged, se a kapcsolatot. Szerelmes ember, aki ragaszkodik, nem szakít. Első alkalommal is csak azért ment vissza hozzád, mert nyilván manipuláltad. Én a helyedben nem ölnék ebbe több energiát. Lépj túl.
2013. febr. 10. 13:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy olyan embert hogy lehet manipulalni aki nem akar semmit a masiktol ? Ha azert jott volna vissza akkor utana nem fog felhivni tobbszor is hogy menjek at.
2013. febr. 10. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ,hogy miért szakítottatok?meddig tartott a kapcsolat,és hány évesek vagytok??
2013. febr. 10. 13:30
 4/5 A kérdező kommentje:
18 évesek vagyunk mind a ketten. Először azért szakítottunk, mert még az exén nem tette túl magát, de engem is szeret.. Akkor 1,5 hét összejárunk, de nem vagyunk együtt után megmondtam neki, hogy ha velem akar lenni akkor most döntsön, de én legyek az első, ha nem akkor legyen végleg vége. Utána sokkal másabb lett az egész, ő keresett, ő hívott fel, hívott át, jött el. Most úgy vettem észre, csak bulizni akar. Nem egy lehetősége lett volna átmenni az exéhez Ceglédre, de még is itthon volt és barátnőjénél, haverjainál bulizott. Tehát nincs hátsó szándéka azt veszem észre. Egyébként 3hónapot voltunk együtt, de előtte 4 évig ismertük egymást. Tehát szinte olyan volt ez, mint ha már évek óta együtt lennénk, annyira megértettük egymást.
2013. febr. 10. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Értem.Felejtsd el a legjobb lesz.Csak vigasz személy vagy neki az exe miatt.ha bunkó lettél volna vele és azért dobott volna akkor van esély.így ne hívd fel majd keres ő,ha akar valamit.
2013. febr. 10. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!