Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy a pasim 5 napja nem keres engem?!
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 15:40
1/14 anonim válasza:
Ha 5 napja nem keres, akkor ő már nem a pasid. Nincs de.
Egyébként részvétem, hogy egy ilyen alakba futottál bele, aki még annyit se képes közölni, hogy vége. Legközelebb ügyesebben, körültekintőbben válassz magadnak párt, ha javasolhatom.
2/14 anonim válasza:
Valószínűleg nem hiányzol neki.
3/14 anonim válasza:
Te ismered,hogy milyen,és te vagy benne a dologban,ezt neked kell tudni.Egyébként miért nem keresed te?És akkor választ kapnál,hogy mi a helyzet.
5/14 A kérdező kommentje:
En probàltam,de nem veszi fel a telefont és az sms-eimre sem reagàll :(
2013. szept. 21. 15:53
6/14 A kérdező kommentje:
reagàl* bocsi :)
2013. szept. 21. 15:54
7/14 anonim válasza:
Elmenni nem tudsz hozzá?Vagy messze lakik?
8/14 A kérdező kommentje:
Egyszer màr megtettem régebben mikor "eltünt"akkor nem nyitott ajtot mondvàn hogy nem hallotta a csengöt...miért teszi ezt ha szakitani akar mondja meg és ne bujocskàzzon :(
2013. szept. 21. 15:58
9/14 anonim válasza:
Valószínű ,hogy egy másik lánnyal van.
10/14 anonim válasza:
Én nem kergetném a helyedben, mondd meg neki, hogy ez így nem mehet tovább, és tedd lapátra. Nincs x-edik esély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!