Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek mégis mi alapján szeretnek egymásba? A legtöbb ember egyforma, aki meg nem azt messziről kerülik. Akkor csak a külső?
Nehezen tudnám megmondani, mi alapján szerettem bele a páromba. Nem őt néztem ki elsőre magamnak a külseje alapján, nem ő tudta nekem megszervezni a legdrágább randikat, sőt, az elején még csak nem is érdeklődtünk egymás iránt komolyabban.
Aztán mégis ő hódított meg valamiért. Idővel észrevettem, hogy vele érzem magam a legjobban, aztán a vonzalom is kialakult lassan köztünk és azon vettem észre magam, hogy csak vele akarok lenni.
Talán ő képviseli azokat a tulajdonságokat összességében, amik nekem a legfontosabbak a másik nemben, pláne a páromban.
Mondjuk a párom először tényleg a külsőm miatt kezdett hozzám vonzódni. :D De ez azért valószínűleg kevés lett volna, hogy tartósan belém szeressen.
16-os voltam.
Amit tisztázni kell: kell, hogy tetszünk egymásnak külsőre, de ez csak egy dolog a listáról. A szerelem elég bonyolult dolog, sok mindenből áll; lehet, hogy külsőre megtetszik, belsőre is passzoltok, és mégsem leszel szerelmes belé. Miért? Ki tudja. Nem érzed azt a pluszt, ezért megmaradtok barátoknak, a szerelem kialakulásának nincsenek konkrét pontjai.
Hidd el, 7 milliárd emberből nem te vagy az egyetlen, aki még mondjuk 10 emberből hiperszuper különleges, a többiek meg mind egyforma tömb emberek, ez nonszensz. Hasonlíthatunk egymásra, de ahogy előttem is írták, két egyforma fa sincs, apróságok határozzák meg, kik is vagyunk valójában. Egy felületes szemlélő számára az emberek nagy része egyforma, de csak mert nem is hajlandóak mélyebbre látni a másik lelkében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!