Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az emberek mégis mi alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek mégis mi alapján szeretnek egymásba? A legtöbb ember egyforma, aki meg nem azt messziről kerülik. Akkor csak a külső?

Figyelt kérdés

2013. szept. 22. 19:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem. Én a különleges emberek közé tartozom, ezért nem is értem, miért jönnek össze egymással az emberek, meg mi alapján választják ki az illetőt, mikor tucatjával találnak azonos embereket.
2013. szept. 22. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Te a magukat különlegesnek tartó emberek milliói közé tartozol. :D
2013. szept. 22. 20:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány éves vagy,és mond-e neked ez valamit: akkor szeretünk bele a másikba, ha a lelkünkben van egy közös hang ami összerezonál. Első lépésként nyilván a külső tetszik meg, de utána kell a plusz, különben kimúlik az egész kapcsolat.
2013. szept. 22. 20:11
 14/18 anonim ***** válasza:
csak a kulso igen. a no meglatja a jocsavot es beleszeret ennyi. ha nem vagy jo csavo akkor marad a gazdagsag es ha a csaj ezt megtudja beledszeret. akkor is ha elotte legorenyezett velem ijen volt kajakra. a ferfiak tudnak tenyleg szeretni mas embereket a nok nem oket csak a fentartott felszinesseg erdekli.
2013. szept. 22. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:
A nők csak külső alapján. Férfiaknál már emberfüggő a dolog, van akinek a külső, van akinek a belső számít jobban.
2013. szept. 22. 20:19
 16/18 anonim ***** válasza:

Nehezen tudnám megmondani, mi alapján szerettem bele a páromba. Nem őt néztem ki elsőre magamnak a külseje alapján, nem ő tudta nekem megszervezni a legdrágább randikat, sőt, az elején még csak nem is érdeklődtünk egymás iránt komolyabban.

Aztán mégis ő hódított meg valamiért. Idővel észrevettem, hogy vele érzem magam a legjobban, aztán a vonzalom is kialakult lassan köztünk és azon vettem észre magam, hogy csak vele akarok lenni.

Talán ő képviseli azokat a tulajdonságokat összességében, amik nekem a legfontosabbak a másik nemben, pláne a páromban.

2013. szept. 22. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk a párom először tényleg a külsőm miatt kezdett hozzám vonzódni. :D De ez azért valószínűleg kevés lett volna, hogy tartósan belém szeressen.

16-os voltam.

2013. szept. 22. 20:28
 18/18 anonim ***** válasza:

Amit tisztázni kell: kell, hogy tetszünk egymásnak külsőre, de ez csak egy dolog a listáról. A szerelem elég bonyolult dolog, sok mindenből áll; lehet, hogy külsőre megtetszik, belsőre is passzoltok, és mégsem leszel szerelmes belé. Miért? Ki tudja. Nem érzed azt a pluszt, ezért megmaradtok barátoknak, a szerelem kialakulásának nincsenek konkrét pontjai.

Hidd el, 7 milliárd emberből nem te vagy az egyetlen, aki még mondjuk 10 emberből hiperszuper különleges, a többiek meg mind egyforma tömb emberek, ez nonszensz. Hasonlíthatunk egymásra, de ahogy előttem is írták, két egyforma fa sincs, apróságok határozzák meg, kik is vagyunk valójában. Egy felületes szemlélő számára az emberek nagy része egyforma, de csak mert nem is hajlandóak mélyebbre látni a másik lelkében.

2013. szept. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!