Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszódhat-e a vonzalom két ember között a külső szemlélődőknek?
Azért elmesélek egy másik esetet is... Történt, hogy egy helyen 2 sráccal is beszélgettem. Legyen A meg B. A tetszett jobban, és B akart engem megdugni. Ebből persze az lett, hogy mi Ával később le is feküdtünk az eset után két héttel Bvel meg egy randi se jött össze. De kívülről mindenki úgy gondolta nekem B tetszik és Bvel kavarok mert A mellett kínosan feszengek. Szóval erről ennyit, lehet bejössz neki, lehet hogy csak mások értik félre.
21L
Igen, ha két ember vonzódik egymáshoz, az általában sugárzik róluk. Én például általános iskolában szerelmes voltam egy fiúba, akivel már óvodába is együtt jártunk, és ő is szeretett engem, csak hát gyerekként erre rájönni... Mindenki látta, hogy többet érzünk barátságnál csak mi nem jöttünk rá időben:D De amikor foglalt pasiba voltam szerelmes és megpróbáltam vele "barátként" viselkedni, az is falra hányt borsó volt... Szóval, ha a környezetetek folyamatosan piszkál, az igenis jelent valamit!:)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!