Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kit választanátok? A családot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit választanátok? A családot vagy a szerelmet?

Figyelt kérdés
A szüleim és a testvéreim hallani se akarnak arról, hogy a mostani párommal legyek, csak azért mert nekik nem tetszik. Először azt hittem, hogy csak féltenek azért csinálják, de menet közben kiderült, hogy csak a saját érdekeiket nézik. Mert a srác félig roma származású és nekik ez mekkora szégyen. Imádom a páromat már lassan 4 éve. De már nem bírom ezt a lelki terrort amiben szüleim tartanak. Szeretem őket is mert hát ők neveltek fel és sose volt probléma köztünk. Csak mióta barátommal együtt vagyok. Bele fáradtam már a hazugságokba. Szüleimmel már nem lehet leülni és megbeszélni ezt. Azt mondták, ha barátomat választom mehetek amerre látok és többé vissza nem léphetek be az ajtón. Szó szerint kitagadtak. Tudom, hogy ez nem normális. Félek, mert nem akarom örökre megszakítani a kapcsolatot főleg anyukámmal nem. Olyanokkal is fenyegetőztek, hogy öngyilkosak lesznek :( Most ezzel mit kezdjek? 22/N

2013. szept. 21. 02:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Ez mekkora marhaság kedves utolsó! A család marad? A nagy túrót! Mi is összetartó csalad voltunk elvileg, aztán mikor bajba kerültem senki nem akart segíteni! Erről ennyit! Hogy nem valasztanal romát vagy arabot? Előítélet! Akkor mindenki rossz es nincs egyáltalán normális közöttük? Ausztriában ki volt/van írva sok helyre "magyar ne lopj!"! Akkor ezek szerint minden egyes magyar lopna? Nem beszélve arról, h 4 év alatt már igazán lehull az a bizonyos rózsaszín kod....

Nem kell aggodnod, nem fognak öngyilkosok lenni!

Ám, ha mégis a családod valasztanad, akkor ha később lesz egy magyar barátod, vajon azzal mi lesz a bajuk? Hogy túl sokat jár el a haverjaival, nem foglalkozik veled eleget, trehany, lusta, túl sok sort iszik esténként??? Ha a családod igazán szeretne, akkor 4 év után már bele kellett volna torodniuk es elfogadni ezt a helyzetet es örülni a te boldogsagodnak! Ez lenne a normális!

2013. szept. 21. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én magyart se választanék. FOlyton nyugat európát járják s lenyilaznak mindenkit. Ugyanolyan tetű népség mint a törökök vagy a tatárok.
2013. szept. 21. 14:22
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

#10, aki nem tud leválni a szülői családjáról, ahogy az a természet rendje, az soha nem lesz boldog. Nem véletlenül írja ám még a Biblia is azt, hogy:

6. De a teremtés kezdete óta férfiúvá és asszonnyá teremté őket az Isten.

7. Annakokáért elhagyja az ember az ő atyját és anyját; és ragaszkodik a feleségéhez,(Mk 10)

Szóval, akiknek az a szerencsés eset, hogy "az életed végéig ők a biztos pont, szerelmek jönnek mennek." azok szokták azon kapni magukat 40-50 évesen, hogy nincs családjuk, nincs stabil párkapcsolatuk, és már nem is nagyon lesz, magányra ítélték önmagukat.

Az embernek a párja a legközvetlenebb hozzátartozója, mert az egyetlen, akihez nem csak vérség fűzi, hanem kettejük szabad akarata, döntése.

2013. szept. 21. 14:28
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat sokat segítettetek a döntésben... végül is igaz ha szeretnek akkor elfogadják a döntésemet, ha meg nem törődnek bele, nem is szeretnek igazán. akkor meg kár ezen örlődni
2013. szept. 21. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:
13-as. Akkor én vagyok a kivétel és boldog vagyok! Fantasztikus férjem van már 13 éve, van egy lányom és anyuval közösen élünk kétgenerációs házban. Semmi gondunk nincs egymással. Apuval is eléggé sűrűn tartjuk a kapcsolatot. Működik ez, csak tolerancia kell!
2013. szept. 21. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!