Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tud felejteni egy fiú két év alatt egy majdnem három éves kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút, akinek volt egy barátnője két évvel ezelött, néhány dolgot hallottam tőle róla, hogy két éve jártak, majdnem három évet, de ebből csak egy volt igazán jó, és hogy a lány megcsalta az egyik haverjával akik azóta jóban vannak nagyon (mármint a két srác) és folyton lek*rvázza a csajt. De lehet túl sokat beszél róla? lehet még szereti?2013. szept. 8. 14:17
1/3 anonim válasza:
én is szoktam beszélni a volt nőimről néha, de egyikkel se lennék újra
2/3 anonim válasza:
hát igazából az ember függő. lehet h annyira kiábrándult belőle h már nem szereti de az is lehet h azért beszél róla állandóan és k*rváza le mert még szereti. de 2év az sok idő csak nem szereti még.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat:)
2013. szept. 8. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!