Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 4 éves kapcsolatot meddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 4 éves kapcsolatot meddig tarthat el felejteni?

Figyelt kérdés
Durván egy hónapja szakított velem a barátnőm de még mindig nagyon sokat gondolok rá szinte egész nap és nagyon hiányzik mindenről ő ugrik be.16 éves korunktól együtt voltunk alig volt nap mikor nem találkoztunk , nagyon megszerettük egymást és nemcsak egy pár voltunk hanem a legjobb barátok is. azért szakított velem mer túl sokat veszekedtünk és egyedül akar lenni.azóta beszéltünk néha néha de csak még rosszabb mer semmi se olyan mint régen mivel teljesen próbál úgy viselkedni mint egy idegennel :(

2013. aug. 29. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit több, mint 1 évbe telt..
2013. aug. 29. 16:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Néha több év, néha el sem felejted.
2013. aug. 29. 16:37
 3/5 A kérdező kommentje:
de én bele se tudok gondolni hogy mással legyek..pont azért mert ő ugrana be mindenről :(
2013. aug. 29. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
kb nekem fél év volt egy 6,5 fél éveset kiheverni, utána tudtam már más nőre nézni, teljesen elfelejteni pedig 2 évembe telt, most már tök jó barátok vagyunk és alig gondolok az együtt töltött időre, kb ha 2 havonta egyszer eszembe jutnak emlékek, de az is csak 2 percre, szóval simán túlteszed majd rajta magad te is.
2013. aug. 29. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, én ugyanezt mondtam akkor.. Hogy el sem tudom képzelni, hogy máshoz hozzáérjek, hogy mással legyek..stb.. Mégis túlléptem.. Az idő majd segíteni fog.. Neked annyi a dolgod, hogy addig ne betegedj bele..
2013. aug. 29. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!