Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek semmi se felel meg? Szünetet kértem szerintetek jól döntöttem?
A barátnőmnek semmi se felel meg, akármit csinálok vita van belőle, nem érti, fogja fel hogy szeretem.
Minden nap vita van, akármit csinálok valami beleköt, bunkózik, aztán a végén én jövök ki belőle úgy is a rosszúl, hogy én kezdem. . én vagyok a bunkó.. nem szeretem stb..
Most kiadtam a barátnőmnek, hogyha ennyire nem érti, hogy szeretem és mindent megtennék érte, ne mveszi észre, magát, se azt hogy szeretem akkor szüneteltessük egy kicsit a kapcsolatunkat.
erre annyit írt, hogy OK
erre azt írtam:
ne legyél besértődve, inkább kapjál észhez hogy én tényleg szeretlek
erre ismételten csak OK al válaszolt
szerintetek jól döntöttem?
"Írtam facebookon hogy hogy van.
Erre írta törid kell tanulni mert levan maradva nagyon sokkal.
Erre én: csak nem lehetsz lemaradva olyan sokkal.
Erre ő: mondom h levagyok maradva erre azt mondod h nem -.-
én: nem aztm ondtam, hogy nem, hanem nem lehetsz olyan rengeteggel lemaradva.. azt írtam a kettő között van különbség,
ő: nézd meg ide jövök
azt felakarsz egyből idegesíteni
fa sznak jövök fel
ezzel mit csináljak ?"
Válaszolok neked erre. Te figyelj, te egy hihetetlenül kötekedő alak vagy. Írta, hogy tanul, és sokkal van lemaradva, te meg itt kötekedsz vele, hogy jaj, biztos nem vagy annyival, meg nyenyenye...
Miért nem hiszed el neki, amit mond? Ha úgy érzi, el van maradva, akkor el van! Ha tanulni akar, akkor hagynod kéne tanulni ahelyett hogy megcáfolod a legalapvetőbb kijelentéseit is! Hátha ő fog tudni helyesen írni, veled ellentétben...
Ebben a szövegkörnyezetben a "nem lehetsz annyival lemaradva", és a "nem" ugyanazt jelentette - ahogy a barátnőd mondta. Te meg itt ország-világ előtt, még ha névtelenül is de egy elégedetlen kiscsajnak állítod be...
Na ezért nem szabad csak az érem egyik oldalát nézni...
És ne mondd, légyszi, hogy nem így zajlott a beszélgetés, mert te másoltad be. Hagyd ezt a lányt békén, és inkább ne szólj hozzá, mert ha minden beszélgetésetek ilyen, mint ez, és folyton ellenkezel vele, még ha te azt is hiszed, hogy poénos vagy, ahelyett, hogy segítenél neki, akkor kibírhatatlan egy alak lehetsz... De nem baj, hát végül is valamiért csak együtt vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!