Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek semmi se felel meg? Szünetet kértem szerintetek jól döntöttem?
A barátnőmnek semmi se felel meg, akármit csinálok vita van belőle, nem érti, fogja fel hogy szeretem.
Minden nap vita van, akármit csinálok valami beleköt, bunkózik, aztán a végén én jövök ki belőle úgy is a rosszúl, hogy én kezdem. . én vagyok a bunkó.. nem szeretem stb..
Most kiadtam a barátnőmnek, hogyha ennyire nem érti, hogy szeretem és mindent megtennék érte, ne mveszi észre, magát, se azt hogy szeretem akkor szüneteltessük egy kicsit a kapcsolatunkat.
erre annyit írt, hogy OK
erre azt írtam:
ne legyél besértődve, inkább kapjál észhez hogy én tényleg szeretlek
erre ismételten csak OK al válaszolt
szerintetek jól döntöttem?
Egyszer volt egy ilyen csajom. Pont ugyanez. Egy idegbeteg hülye.
A két mondatban a legfontosabb szó az, hogy "volt".
Teljesen megértem a dilemmádat, meg az egész problémát. Hidd el a csaj sose fog változni. Vagy legalábbis nem a közeljövőben.
Az enyémnek önértékelési problémái voltak, eleve sem volt egy észlény, ehhez bunkó és frusztrált volt. Kezelhetetlen.
Ne pazarold erre az életed.
Nem értem, hogy miért számítógépen/sms-ben kellett ezt vele közölnöd. Lehet, hogy azért sértődött meg, ilyen horderejű dolog inkább személyesen megbeszélős téma.
Mondjuk kicsit közönyösnek tűnik az az OK-zás, és ha hozzárakjuk az előzőleges viselkedését is, akkor jobb neked, ha otthagyod.
A barátnőm olyan, hogy sose ír rám magától, mert elvárja hogy a fiú, vagy is én keressem, de ha régebben nem írtam rá egy napig, kapásból jött, hogy nem hiányzom neki stb.
Most kiadtam az útját, stb ezek után se ír rám.....
már egy napja...
Kedves Kérdező!
Egyetértek veled. Maximum én is addig lennék hajlandó ezt csinálni míg kiderítem mi a baja. Általában a mondás igaz, hogy a lányok kiismerhetetlenek, és néha ezer oka van a hisztijüknek, de ez a csaj katasztrofális.
Az írásodból elhiszem hogy őszinte vagy és megérdemelsz egy olyan lányt aki odáig lesz érted, úgy legyen.
Most békültünk ki, aztán kapásból megint megy a vita, hogy én direkt bas zom fel az egyát, stb
Történet:
Írtam facebookon hogy hogy van.
Erre írta törid kell tanulni mert levan maradva nagyon sokkal.
Erre én: csak nem lehetsz lemaradva olyan sokkal.
Erre ő: mondom h levagyok maradva erre azt mondod h nem -.-
én: nem aztm ondtam, hogy nem, hanem nem lehetsz olyan rengeteggel lemaradva.. azt írtam a kettő között van különbség,
ő: nézd meg ide jövök
azt felakarsz egyből idegesíteni
fa sznak jövök fel
ezzel mit csináljak ?
Nagyon nagy fa sz vagyok, és hülye is meg szerencsétlen tudom magamról, de még mindig nem tudom kidobni -.-
Szeretem azt, nem megy =S
Én egy viccet mesélnék el neki.
Figyelj játszunk gólyásat,te vagy a gólya,ok?
-Fogja kérdezni:Kelepeljek?
-Mondod:nem
-Kérdi:Járjak gólyalábon?
-Te:Nem
-Ő:Akkor mit csináljak?
-Te:KÖLTÖZZ :)
Magyarul vágd ki,hogy a fejével nyissa az ajtót,ahogy a Casinóban csinálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!