Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan számot amitől tuti elérzékenyedik a barátnőm? Egy képválogatás alá kéne?
Ismertek olyan számot amitől tuti elérzékenyedik a barátnőm?
Olyan zenére lenne szükségem, amit betehetnék egy fotósorozat alá, amin ketten, a közös emlékek, programok találhatól a barátnőmmel.
az lenne a zene lényege, hogy elérzékenyűljön tőle, valami szép számra lenne szükségem, amitől garantált hogy elérzékenyűl.
Köszönöm előre is
http://www.youtube.com/watch?v=14sWdqMQaCY
Ezt a számot szeretik a lányok, de az 1. kommentelőé jobb azért :)
Esetleg nincs valami közös,szerelmes számotok?
23/L
szerelmes nincs, olyan van ami rádióba ment, de az a mai napig sokszor megy és az nem illik ehez
ráadásul annyit lehet hallani hogy...
lehet kicsit nyomi:) de nekem tetszik♥♥
mar nem vagyunkmegyutt megtudtam az elottem levo sraccal sms ben tartotta a kapcsolattt az utobbi idoben, es amlket irt a srac abbol adodoan ki tudja meg mi volt kozottuk.
Igy szakitottam igaz mai napig nagyon faj, sot ha megkeresne es bocsanatot kerne stb akkor meg vissza is mennek hozza.
De eddig 4 nap telt el, es nem keresett.
Szoval nem latok tul sok jot a jovovel kapcsolatban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!