Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok együtt élni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok együtt élni olyan férfival/nővel, aki ilyen mozgalmas életet él?

Figyelt kérdés

Egy zenekar tagjaként hétvégente mindig, de olykor hétköznap is éjszakázik az ország különböző pontjain.

A hétköznapokban normális állása van, amivel elég jól keres.

A páromról lenne szó. Neki ez az élete és én támogatom benne, de úgy érzem ez már erőmön felül megy, pláne ilyenkor nyáron. Van, hogy csütörtöktől vasárnapig nem látom, mert éjszakánként koncerteznek, nappal javarészt alszik. Hétköznap reggel 8-9-től délután 4-5-ig dolgozik, mire hazaér fáradt, nincs kedve semmihez. Ki készültem már teljesen. Beszéltem neki az érzéseimről, amire az volt a reakció, hogy költözzek hozzá, ő örülne neki és talán az én lelkemnek is jót tenne, ha így vagy úgy, de mindennap látnánk egymást. Nem tudom, hogy tényleg ennyire egyszerű lenne-e ez az egész... Totálisan elbizonytalanodtam. Szeretem nagyon, de nem ilyen életre vágyom, márpedig őt így kellene elfogadnom.

Maximálisan igyekszek megbízni benne, de sokszor úgy érzem az is tönkretesz, hogy tudom mi zajlik egy-egy koncert után a színpad mögött és sosem tudhatom neki mikor van/lesz gyenge pillanata.

Ti tudnátok alkalmazkodni ilyen esetben a párotok életéhez?

2013. szept. 2. 23:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyjából semmi. Különváltak azóta az útjaink. Ő továbbra is ezt az életformát folytatja, talált egy nőt aki beleillik a képbe. Én pedig rátaláltam a férjemre, aki az én képembe illik bele. :)
2021. okt. 11. 08:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Részben örülök. :)
2021. okt. 11. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!