Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan hódíthatnám meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BeuusC. kérdése:

Hogyan hódíthatnám meg?

Figyelt kérdés
Most nem szeretném hogy lenézzetek meg nem szeretnék olyanokat hallani hogy kicsi vagy még stb..Van egy fiú aki fiatalabb nálam 13 éves :S én meg 15 vagyok nagyon tetszik meg meg is szerettem. nagyon sokat vagyunk együtt. de amikor rákérdezek hogy érez-e többet mint barátság mindig azt mondja nem tudom. nem tudtok pár trükköt hogy bíztosan belém szeressen vagy hogy kötődjön hozzám? ja meg azt hozzáteszem hogy mindig mondogatja hogy így meg úgy megd*ugnálak. de ezeken csak nevetek nem veszem komolyan.

2013. szept. 2. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:

1. meghodítani egy 13 évest? Veszel neki egy fagyit...

2. ,,így meg úgy megd*ugnálak,, nézzen minimaxot

2013. szept. 2. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
vicces...de komolyan gondoltam.
2013. szept. 2. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:
de ez van,ami az előzőben le van irva.
2013. szept. 2. 19:04
 4/5 anonim válasza:
hódítani neki kéne téged, ő a fiú. te pedig lány vagy, max elcsábítani tudod, nem meghódítani. elvileg.
2013. szept. 2. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy mutassa meg, hogy mit tud.
2013. szept. 2. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!