Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódíthatnám meg Őt újra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódíthatnám meg Őt újra?

Figyelt kérdés

Két hónapja szakított velem a barátnőm.Egy hete összefutottunk a hölgyeménnyel,beszélgettünk. A következő történt: ezután mentem a buszra,később jött ő is.Ahelyett,hogy hátrament volna a buszon,ahogy szokott,leült mellém.Ez elgondolkodtatott és kiragadott az addigi letargiából,mert felvillantott egy halvány reménysugarat arra nézve,hogy lehet még egy kicsi kis esélyem,ha összeszedem magam.Nos,ezt fogom tenni illetve teszem.Elhatároztam,hogy megváltozom,jobb ember leszek,sportolni fogok,belevágok az aktív társadalmi,illetve szociális szerepvállalásba.Annyira sikerült összeszednem magam,hogy 2 nap alatt sikerült 4 tárgyból levizsgáznom,most államvizsga előtt állok,az is meglesz.

Közben kiderült,hogy bankban lesz gyakorlaton a hölgy.A tervem a következő:addig megváltozom,bemegyek a bankba tök véletlenül,és ott összefutunk,a hivatalos ügyek közben megbeszélek vele egy randit a munka után. Szerintem tuti bele fog menni,ha látja, hogy egy új,összeszedett és energikus fickó áll előtte. Az lenne a kérdésem, hogy a randin mit és hogyan csináljak (sima randin ez nem lenne kérdés,de ez nem sima ügy), hogy eredményesen jöjjek ki belőle a végén,tehát hogy visszahódítsam Őt és újra összejöjjünk?

2013. jún. 11. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:
És ha nem futtok össze az ügyintézés során?
2013. jún. 11. 12:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Össze fogunk mert célzottan hozzá fogok menni :-)
2013. jún. 11. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha meg kell változnod ahhoz, hogy szeressen, már régen rossz az egész. Felejtsd el!
2013. jún. 11. 13:04
 4/7 Vandar válasza:

Valószínűleg oka volt hogy szétmentetek...

Nem hiszem hogy erőltetni kéne, mert csúnyán pofára eshetsz!

Ha viszont mégis úgy döntesz hogy megteszed akkor semmi extrát nem kell csinálni a randin, csak legyél olyan akivé változtál!

Amúgy ez 'ha meg kellett változni akkor már rég szar' hülyeség szerintem. Ha neked is jót tett a változás akkor nincs miről beszélni ;)

2013. jún. 13. 10:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Inkább vállalom az esetleges pofára esést,minthogy üljek karba tett kézzel azon gondolkozva,hogy hol siklott ki a dolog,inkább változom pozitív irányba,hogy lássa:nem hagytam ,hogy kiüssön az élet!Ha látja rajtam a változást,és hogy talpra álltam,kitartottam,akkor biztosan ad majd még egy esélyt!
2013. jún. 13. 14:24
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem pedig jó irányba jó változni.

ha a kérdezőből most egy szerelem hozza ki a jó oldalát, az miért baj? miért kéne ragaszkodnunk a régi, zsémbes, lusta énünkhöz, ha jobb emberek is lehetünk.

igazad van, ne ülj karba tett kézzel. jó kisugárzással jó esélyeid lehetnek. és ha nem sikerül, akkor is elmondhatod, hogy tettél a boldogságodért. az életben nem szabad csak úgy feladni a dolgokat, anélkül, hogy meg se próbálnánk. annyi frusztrált ember van, aki semmit se próbál meg, utána meg irigykedik mások sikereire, akik esetleg tizedik nekifutásra elértek valamit.

sok sikert, hajrá.

2013. jún. 21. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Az hogy pozitív irányba változtál az jó dolog,ami rossz benne hogy nem önmagadért tetted. Mi lesz ha visszautasít.......újra elslamposodsz? Ne tedd. 1000 lány szaladgál az utcán és hidd el lesz olyan aki értékelni fog.
2013. júl. 1. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!