Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatnám meg? Annyira belezúgtam, és nem tudom hogyan folytassam újra?
Van egy srác, 2x taliztunk eddig, minden tökéletes volt, látszott hogy ő is beleéli magát. Aztán 2 hétig nem taliztnk elfoglaltságok miatt, megírtam neki hogy nekem ez így nem elég h párhetente talizunk, másképp képzeltem el. Erre elég furcsán válaszolt hogy nem tud mit csinálni, meló, nem járunk.. Gondoltam lesz@arom, nem keresem többé, ha nem lehet ismerkedni, csakhogy ő 10x keresett msn-en, 2x smsben,és most a múlt héten is órákig beszélgettünk. Kínos volt a vége, mert tisztázni akartama dolgokat, és mondta h nem akarta h összejöjjünk, ezért nem nagyon küldött jeleket,meg hogy barátként nem lehet beszélgetni? De éppen az h állandóan jeleket küldött, a talik utén is kiírta msn-en h édes:), meg hogy jó volt:$ És a beszélgetések se barátiak voltak, tele voltak flörtöléssel. Aznap össze is vesztünk.. De azóta már 2x keresett msn-en.. az első kínos volt, másodiknál tök aranyos. Elkezdett egy srác zaklatni msn-en, akit nem tilthatok le, így egy haverommal megbszéltük h kiírom msn-re: 'XY(L)(K) Dejó volt ma :$' így lekopik rólam az a srác, csakhogy az előbb említett srác is látja.. Tegnapelőtt ráírtam, hogy jön-e bulizni velünk a hétvégén, uncsitesóm mondta h hívjam el. Mondta h jön akkor, és majd talizunk ;) és annyira szokatlanul kedves volt, ilyeneket írt: 'szép álmokat, puszillak (K) szió :)'
Ha talizunk hétvégén, akkor mondjam h szakítottunk a sráccal, és játsszam meg a szomorút, akit vígasztalni kelljen vagy mit csináljak? :)
17L a fiú 21 lesz
Szerintem mondd meg neki az igazat, hogy egy lekoptató szöveg volt, mert frusztrált a srác. Én ezt tenném. :) De ha nem kérdezi, akkor ne erőltesd a témát.
Furcsa fiú ő is, mintha az első barátomat látnám. Dolgozik, haverokkal van... nem ér rá nőzni, így inkább az egy éjszakásokat választja. Ezt most nem a te kiszemeltedről írtam, csak a nagy általánosságra ez jellemző.
Ha már most vitatkozás van köztetek, akkor nem tudom megéri-e utána menni. Minden esetre próbáld meg.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!