Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy hódíthatnám meg újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódíthatnám meg újra a páromat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni. A párommal 2,5 éve vagyunk együtt, és kihűlt a kapcsolat egy kicsit. Leginkább az ő részéről, én még mindig nagyon szeretem.

A helyzet nem reménytelen, vagy legalábbis abban bízom egyelőre és mindent meg szeretnék tenni annak érdekében, hogy helyrehozzuk.

Mit tehetnék, hogy újra belémszeressen úgy igazán? Hogy azt mondja, igen, vele akarok lenni?

Együtt élünk egyébként. A kapcsolatunk alapvetően harmonikus, nagyon ritkán veszekszünk csak, a szex is egészen jó volt eddig. Tehát tényleg nem igazán értem a dolgot, mégis ez van.

Mit tehetnék? Ma voltam fodrásznál, egy kis újítás, finom vacsival várom, a következő pár hétben lesz néhány programunk, amiket korábban már leszerveztünk.

Ezen kívül jó tanács?

A szakítás még nem opció.

Előre is köszönöm a válaszaitokat.

N

2013. jún. 4. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez tök jó, hogy te küzdesz. De ő? Számára nem lapos ez a dolog? Vagy csak elvan?
2013. jún. 4. 20:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez az egész dolog még csak most bukott ki, így lehetőség nem igazán volt eddig a bizonyításra. Beszélgettünk, de még nem eleget, csak bízok benne, hogy tényleg igazán akarja, és elég fontos vagyok még neki, hogy megérje küzdeni. Túl sokáig várt a problémával és remélem nem késő. Azt mondta, hogy nem hagy el, mert annál többet jelentek neki és próbálkozni fogunk.
2013. jún. 4. 20:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül én szeretnék mindent megtenni ami tőlem telik.
2013. jún. 4. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Értem. Majd akkor meglátod, hogy mennyi teper, mennyire akarja
2013. jún. 4. 20:23
 5/8 anonim ***** válasza:
*mennyire
2013. jún. 4. 20:23
 6/8 A kérdező kommentje:

És esetleg van bármi egyéb tanácsod, amiket ezeken felül tudnék csinálni vagy igazából ez minden?

Egy kis újítás a külsőmben, a szexben, programok, beszélgetés, séták. Úgy érzem, hogy ez minden, amit tudok tenni, de hátha valamire nem gondoltam.. :)

2013. jún. 4. 20:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Amiket én csináltam; több közös program, több beszélgetés, izgalmasabb szex. Elmenni olyan helyekre, ahova régóta szeretne
2013. jún. 4. 20:33
 8/8 A kérdező kommentje:

Tényleg, új helyek! Na erre nem gondoltam. Akkor majd szervezek valamit. Igen, ez is rossz kicsit, hogy igazából mindig ugyanoda megyünk(van egy nyaralójuk). Ugyan kicsit drágább lesz, hiszen szállást kell fizetni, ha hétvégére megyünk, de legalább új, izgalmas! :)

Köszi!

A többi meglesz. :)

2013. jún. 4. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!