Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az oka annak hogy senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy senki nem akar komolyan ismerkedni! Mitől félnek a nők?

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 20:50
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se dühös se nyomulós csak ismerkedni beszélgetni szeretnék és ahogy alakul. De legtöbben nem is válaszolnak.Már vagy 5 éve társ keresőzök és még senki nem mondta azt hogy igen tetszel nekem és ismerkedjünk. Akkor miről beszélünk? Nem tudom miért mondasz ilyent rólam mikor még nem is ismersz! Akik ismernek szeretnek és jól el tudunk beszélgetni. Sok barátom van és barátnőm is. Fiatalok is és idősebbek is. Minden korosztállyal megtalálom a közös témát és jól érzem magam velük és ők is velem. Tehát aki nem ismer az ne mondjon véleményt!
2013. szept. 17. 21:01
 32/34 anonim ***** válasza:
Nem rólad mondtam én véleményt, hanem a témához tartozó jelenlegi érzéseidről. Ne mondd, hogy nem dühít az 5 évig tartó felesleges próbálkozás! Hiszen sugárzik a hozzászólásaidról. Engem is dühített ez sokáig (én 4 éve próbálkozom feleslegesen), de ma már rájöttem, hogy semmire nem megyek az érzelmeim hízlalásával, hogy aztán kirobbantsam a Gyíkon, meg más fórumokon. Heti egyszer felmegyek a társkeresőkre, megnézem a nagy semmit, vagy esetleg rácsodálkozok, hogy írt nekem valami Olga Tádzsikisztánból, aminek semmi értelme, aztán kész, élem tovább az életemet. A nőkön kívül is találok magamnak elfoglaltságot. :)
2013. szept. 17. 22:54
 33/34 Girgoy ***** válasza:
Nekem még egy dolog nem világos. Ha kérdező, Neked vannak "barátnőid" is a valós életben, akivel megtalálod a közös hangot, akkor miért nem közülük (vagy egyéb jövőbeli valós ismerődeid közül) választassz egyet? Ez egy kicsit olyan, mintha végig akarnál menni egy 10 km-es úton, ahol eljutottál a 3. kilométerig, de ahelyett, hogy tovább mennél, visszamész az 1. kilométerkőhöz és ott panaszkodsz, hogy onnan nem tudsz előrébb haladni.
2013. szept. 19. 11:39
 34/34 A kérdező kommentje:
Mert nem akarnak tőlem többet! Egy volt közöttük akivel együtt voltam de őt is vagy 9 évig fűztem. Nemezen akarnak ismerkedni a nők! Nem tudom az okát. De ha egyszer megismernek és kipróbálnak akkor már másként látják a dolgot és ragaszkodnak hozzám.
2013. szept. 19. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!