Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az oka annak hogy senki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak hogy senki nem akar komolyan ismerkedni! Mitől félnek a nők?

Figyelt kérdés

2013. szept. 1. 20:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
6 Sok rossz tapasztalatod van?
2013. szept. 1. 20:58
 12/34 A kérdező kommentje:
40 vagyok és már ebben a korban az ember szeretne családot! Nem vagyok egy rossz ember a barátaim szerint! Nem iszok nem dohányzok és semmi káros szenvedélyem nincs! Mi akkor a baj? Csak nekem vannak ilyen tapasztalataim? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Nem tudom! De a nők sem egyszerűek!
2013. szept. 1. 21:07
 13/34 anonim ***** válasza:

Azért egy ismerkedéshez messze több kell, mint hogy nem iszol, nem dohányzol... valami kell, hogy megfogjon egy pasiban. Lenyűgöző személyiség és hasonlók.... ha nincs meg ez a "szikra", akkor én sem akarok ismerkedni...

N

2013. szept. 1. 21:42
 14/34 A kérdező kommentje:
De az hogy már 5 év társkeresőzés után sem találok olyan nőt aki ismerkedni szeretne? Nem hiszem el hogy nincs senki akinek bejönnék és írna hogy megismerne!
2013. szept. 1. 21:46
 15/34 anonim ***** válasza:

Ja, hogy te ezt várod? És te nem írsz senkinek?! :D

A sültgalamb ne repüljön a szádba?! :D

Én pl. cseten ismerkedem, és ha fent vagyok, napi 4-5-6 emberre írok rá. Pár mondat alapján kiderül, hogy egymást keressük-e, vagy érdektelen... De ezt csak így lehet...

2013. szept. 1. 21:51
 16/34 anonim ***** válasza:

Mitől félnek a nők? Margaret Atwood írónő kérdezte meg egy férfi barátját, hogy mitől félnek a férfiak egy nőtől. Azt válaszolta, hogy a férfiak attól félnek, hogy egy nő kineveti őket. Amikor egy csoport nőt kérdezett meg, hogy mi az, ami miatt félhetnek a férfiaktól, a nők kivétel nélkül azt mondták, hogy attól félnek, hogy a férfiak megölik őket.

(Zárójelben megjegyzem, ha szerintetek ezzel nincs probléma, akkor igen szaralakok vagytok.)

2013. szept. 1. 21:55
 17/34 anonim válasza:
én is társkeresőzöm, de a férfiak, csak az egy éjszakás kalandokat keresik, és ezt hamar ki is jelentik. nem tudnak választani a nagy választék miatt szerintem. meg szerintem nem a társkeresőkön alakulnak ki az igazi komoly kapcsolatok, azok spontán jönnek az internet világán kívül. ahhoz pedig ki kell mozdulni egy kicsit. 24/N
2013. szept. 2. 04:41
 18/34 A kérdező kommentje:
már számolni sem tudom hogy hány lánynak írtam de választ csak néhánytól kaptam és az is elutasító volt! Pedig nem szexuális ajánlatot írtam! Komoly kapcsolatot keresek és az adatlapomon is le van írva minden! Sokan el sem olvassák csak kimondják kép alapján hogy nem meg hogy csúnya vagy! Hogy lehet így ismerkedni!? Lehet hogy van sok tapló bunkó férfi de nem kellene általánosítani! Így a rendes normális pasiknak sem adnak esélyt!
2013. szept. 2. 07:27
 19/34 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyire nem vagy 'helyes' (ami amúgy szubjektív vélemény!) , akkor csinálj előnyös/művészi képet magadról,ami mondjuk kiemeli rajtad azt,ami szép. Ha ez a a szemed,akkor egy olyat.

És ne küldj egyből képet magadról,hátha beleszeret az illető a belsődbe! Plusz egy személyes vélemény: Ha írsz egy nőnek,először ne írj egy regényt és ha elkezdtek beszélni,ne írj neki mindennap,mert fojtogató!

2013. szept. 2. 12:33
 20/34 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget! Nem szoktam sokat írni És nem írok minden nap! Választ sem kapok úgy hogy nincs miről beszélgetni! Itt kezdődik a baj! A képet meg látja az adatlapomon! Ha meg nincs kép még inkább nincs válasz!
2013. szept. 2. 16:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!