Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak hogy senki nem akar komolyan ismerkedni! Mitől félnek a nők?
Azért egy ismerkedéshez messze több kell, mint hogy nem iszol, nem dohányzol... valami kell, hogy megfogjon egy pasiban. Lenyűgöző személyiség és hasonlók.... ha nincs meg ez a "szikra", akkor én sem akarok ismerkedni...
N
Ja, hogy te ezt várod? És te nem írsz senkinek?! :D
A sültgalamb ne repüljön a szádba?! :D
Én pl. cseten ismerkedem, és ha fent vagyok, napi 4-5-6 emberre írok rá. Pár mondat alapján kiderül, hogy egymást keressük-e, vagy érdektelen... De ezt csak így lehet...
Mitől félnek a nők? Margaret Atwood írónő kérdezte meg egy férfi barátját, hogy mitől félnek a férfiak egy nőtől. Azt válaszolta, hogy a férfiak attól félnek, hogy egy nő kineveti őket. Amikor egy csoport nőt kérdezett meg, hogy mi az, ami miatt félhetnek a férfiaktól, a nők kivétel nélkül azt mondták, hogy attól félnek, hogy a férfiak megölik őket.
(Zárójelben megjegyzem, ha szerintetek ezzel nincs probléma, akkor igen szaralakok vagytok.)
Ha tényleg ennyire nem vagy 'helyes' (ami amúgy szubjektív vélemény!) , akkor csinálj előnyös/művészi képet magadról,ami mondjuk kiemeli rajtad azt,ami szép. Ha ez a a szemed,akkor egy olyat.
És ne küldj egyből képet magadról,hátha beleszeret az illető a belsődbe! Plusz egy személyes vélemény: Ha írsz egy nőnek,először ne írj egy regényt és ha elkezdtek beszélni,ne írj neki mindennap,mert fojtogató!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!